doğru bu tempoylaa çook zor ya bana bikaç iyi aksiyon tarzında bişiler söleyin .d
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
oyunmu ben söyliyim riddick dark athena- whelman vin diesel-assasins2-far cry1-alone dark5- cryostasis bunların hepsini bitirddim ilk önereceğim cryostasis film gibi konusu var harika oyun bunca oyun bitirdim en iyilerden biriydi ısrarla tavsiyye ediyorum 2. ise assasins2...3 alone dark5 ama cryostasisi mutlaka oyna konu çok iyi sonu çok güzel ölülere dokunup geçmişe gidiyon felan harika zamanı değiştiriyosun sonunda aslen batmış ve bütün mürettebat ölmüş olan gemiye hiç bişey olmamamış gibi giriyosun bu oyunlar sana yeter....dahada önerebilirim...:)) çok aksiyon istersen wheelmani al.. bu oyunları diğer arkadaşlarada öneririm..wheelmanda kullandığın arabadan diğerine atlaya biiyosun çok iyi oyun.. gta4le yarışır...
İlginç birşey buldum. Alttaki resime bakınca aynı yüzün solda kızgın, sağda ise kızgın olmayan ifadesini görüyorsunuz :D
Fakat monitörden uzaklaşıp bakınca tam tersi yani sağda kızgın solda normal oluyor. 2-3 metre geri çıkın şok oldum :D
Mutlaka deneyin.
https://www.chip.com.tr/forum/ang ... in.-pc_t191631.html
Son derece eğlenceli bir oyun ve bir o kadar da zor.
Machinarum dan daha iyi bence :))
İndirmek isteyenler googledan bakacaklar.
C#tan anlayan arkadaşlar bi bakın:https://www.chip.com.tr/forum/hat ... yardim_t191644.html
ya kavga etmeden dövüşün birazz bıraktım baya gitmiş konu birinede okadar oyun önerip fotosunu koydum insan bi teşekkür eder yaw mafia2 bu dediklerimin yanında orta sınıf oyun neyse karub sana yolladım adresi sıra sende...:)) bir iki tane fotoda benden
okinkurt sen Chip dergisini alıyo musun?
abi bikere dergi yüzünden chip değil ama anakart yandı ordan beri dergilere güvenmem o yüzden almıyorum çünki diğer parçalarda yanıyodu derginin ismi pcworld sakın almayın arkadaşlar...
virüsten bi oyun çıktı içinden oynarken bi bölümde aniden pcden bi hızlanma sesi geldi tak gitti...
Taratsaydın bi oynamadan oyunu.
ya tarattım hiç bişey çıkmadı esetle bende güvenip oynadım 70tl masraf çıktı oyunda mount blade warbanddı