Selamlar hoş geldin aramıza :P
Adem kardeşi gördümde bizim Adem abi nerde.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Pardon ama konu ne? Yani amaç sadece birşeyler yazmak mı?
İlginç bir sevgi... Eh hadi hayırlısı umarım istedikleri kadar çok sayfa açabilirler...
ben ceza mı aldım :D
ne tatili dur da
okuyoruz.. :D
sanırım orada OSMAN değil , Adem yazıcaklardı : P
buradayım tabiki de : )
aman Ahmet dikkatli olalımda yanlışlığı düzeltmesinler yada başka bir yanlışlık yapmasınlar
osman 10 günlük tatil ne çabuk bitmiş snin :=)
buradayım tabiki de : )Hahaha xDaman Ahmet dikkatli olalımda yanlışlığı düzeltmesinler yada başka bir yanlışlık yapmasınlar
Sana bir şey olmaz da uzaklaştırıldığı halde yeni hesap açıp bir de ben o uzaklaştırılanım diye gezene ne demeli? Admin, mod görmesin. :OSon Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 06 Ekim 2009 23:29
KİMMİŞ O AHMET? BENDEN Mİ BAHSEDİYORSUN ?
ANLAMADIM =)
Selamunaleyküm.
Arkadaşlar ashampoo burning studio 2010 full versiyonu çıktı.Hem de Chip online farkıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz..ben az önce indirdim ve tam sürüm olarak kullanıyorum.sakın kaçırmayın derim gerçekten çok güzel bir program,üstelik Türkçe dil seçeneği de var.İşte link burda yazılanları uygulayın:
Selamunaleyküm.Aleyküm selam abi.
Arkadaşlar ashampoo burning studio 2010 full versiyonu çıktı.Hem de Chip online farkıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz..ben az önce indirdim ve tam sürüm olarak kullanıyorum.sakın kaçırmayın derim gerçekten çok güzel bir program,üstelik Türkçe dil seçeneği de var.İşte link burda yazılanları uygulayın:
https://www.chip.com.tr/konu/cok- ... antisi_15686_2.html
Ya ben ayda yılda bir CD/DVD yazdırıyorum. Onda da lazım olursa bakarız artık. :)
Programın bu sürümüne etiket ve kapak tasarımı yapma özelliği de eklenmiş.Gerçi ben de çok fazla cd-dvd yazdırmıyorum ama bu program artık ciddi ciddi nero nun kabusu oldu bence.
alternatif çok..isteyen istediğini indirip kullansın...