Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Puffffffffffffff bu ne yawİnsanlarla uğraşmak zorr, yardım da edilmiyor bazılarına selam ver borçlu çık hesabı. Bu da heralde manavdan meyve alıyo :)https://www.chip.com.tr/forum/ey-cemaat-bibak_t127308.html
Güler misin, ağlar mısın?
Sadece albüm kapağından bu adamlarda anormal bir şey olduğu anlaşılıyor.
Rammstein ın tek bir albümünü beğeniyorum.Ancak adını hatırlayamadım şimdi.Du hast ın olduğu albümdür büyük ihtimal.Ancak sahne performanslarına laf yok.Gerçekten kaliteli.Bu uçuk tarzda marilyn manson severim bende.Sıkı bir hayranıyım hatta.Çok orjinal şarkıları ve sözleri var.
Maryln manson dan bi sweet dreams dinledim.Güzel yorumlamış .Orjinali de güzel şarkıydı sweets dreams ın zaten.Evet aynen öyleydi benim içinde.Zaten en meşhur cover ıdır mm in. Diğer şarkılarıda süper.Ama bikaç sene önce mtv ye açıklama yapmıştı :" şarkılarım ticari amaçlar için izinsiz kullanılıyor artık müzik piyasasında yokum" demişti.3 senede 2 albüm daha çıkardı ve giderek bozuldu şarkılar.pek orjinalliği kalmadı.sözünüde tutmaması gözümden düşürdü biraz.O yüzden pek dinlemez oldum ancak yinede ne kadar dinlesem sıkılmayacağım tek grup/şarkıcıdır.İmzadaki efsanaler başka tabii:)<
RAP dinleyen yok mu bea? Herkes mi Rock dinliyor?
İ dont like the drugs ..<
sweat dreams
cyclops
coma white
the nobodies
If i was your wampire ( eat me drink me albümünden)
the beautiful people
lunchbox
aklıma bunlar geldi şuan ama baya iyi şarkılar.tabi bana göre.birde sözlerini inceleyip dinle.
Ben de DMC soundtrack'ini dinlerim her gün
Herkese iyi geceler arkadaşlar.Ben yatıyorum.
O şarkı var bende adı bir fincan kahve değil Neyim Var Ki