biz taşları oynatıyoduk adam direği oynatmış helal=)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
http://www.yazete.com/-color-red ... n-kaleci_24628.html
Hoojdonk da bizim bi maçımızda" kısa ulen bu direkler ben takımımı bu sahaya çıkarmam arkadaş" demişti.Direkler kontrol edilmişti ve 5cm kısa çıkmıştı.Hoydonk a olan hayranlığım o noktadan sonra dahada artmıştı :) Ne topçuydu yaw.Adam hala bizim maçları takip ediyormuş.Ben değil kendisi söylüyor. Ama şu aralar izlemiyordur heralde, malum kavgalısı daum var :p
Serdar sen şu psikopat oyunu ne yaptın, Prototype'ı? Bitti mi?
Hiç sorma :D:D Tek başıma oynayasım gelmedi nedense:D:D
Tek başıma oynayamıyorum öyle yaparsam PC adı verilen icattan uzaklaşırım bir süre herhalde:D
O değil de,Guitar Hero da oynayamam o zaman :'(
4-5 denemede halledersin.Easy'de tabi:D Öğrendikten sonra çok zevkli:D Hepsiburada'da ara belki bulursun.Ben sıfır alacağım.Teknosa'ya giderim yeterli param olunca:D:D
:)Hayırrrr kırmızı loş ışık ve 5+1 ile oynayacaksın 5+1 de farklı ses efektleri çıkıyor.
Gece kapıyı kapatıcan, ışıklarıda söndürcen, kulaklıkla oynıcan o oyunu
:)
varya olduğun yere sı...tırr valla oyun.sinirlerin kopma noktasına gelir.
aynısı f.e.a.r içinde önerilir ama çığlık atmamak şartıyla. komşular gelebiliyor. Denenmiştir.
Mehmet bak tırsıp ta küfretme :D
o oyunu ilk oynadığımda tek başıma evde kalıyordum lise 3 te. korkudan tuvalete gidemiyordum. kapının arkasından Alma denen bir kız var. ne idiği belirsiz tövbe tövbe.
ordan burdan çığlık atarak geçiyor sonra kesin korkunç birşeyler oluyor.
ha birde the suffering denilen piskopat oyunu var. lanetli tepe filmi gibi bişidi.
f.e.a.r da zaten the ring filmi kopyası gibi. Alma zaten ordan çıkma.
bu oyunlar ii değil. aşırıya kaçmayın. özellikle f.e.a.r ile doom(doom çok korkutmuyor benide f.e.a.r da çok korktum) da ki ses efektleri için 5+1 lazım. her hoparlörden ilginç sesler geliyor. gerildikçe geriliyorsunuz.
F.e.a.r. da yapay zeka çok gelişmişti.Evetya, heleki en zorda yada en zora yakın bir seviyede oynayıonca tadından yenmiyordu.içeri elbombası atardım düşman kaçardı.
zırhlı düşmanlar vardı. ateş açtığında saklanırlardı. mermi bittimi ....
şöyle birşey var adama tekme ile dalıyorsun ya Allah...
5+1 konusundada sesleri açmak lazım ice, ozamanda gece sessizliğinde olmuyor yani:) Konu komşu, ana baba vs
"Evladım napıyorsun hayırdır"
"Eheh kısmayı unutmuşum da"
''968'' ha güzelmiş :D:D:D:D
World Tour'u öneririm.Neversoft harika bir iş çıkarmış.Aerosmith ve 3 de güzeldir ama benim favorim WT.
Sorun olmadı merak etme:D:D:D Uzun isim seçmenin sonuçları:D Beğenmedim demedim ki:D Okul hocaları geldi aklıma:D:D
968!
Burda!
:D:D:D