Kehanet'de güzel sayılır...Benim yeni çıkan filmlerden pek haberim yok sadace HP...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ben de ya!Ocak'ta sınırsıza geçecem hepsini teker teker izliyecem
Oyun,Müzik,Film indir Video izle Offff ne min 100 en az 500GB Sınırsızcılar internetinizin kıymetini bilin
Benim ki 320 GB.Birde harici var.Ohh!İndir İndir.Download
Sınırsıza geçmeden önce çok ince eleyip sık dokuyun.
Ben sınırsıza geçtim de noldu sanki.
2 senedir hiç kopmayan internet bağlantım günlük 4-5 sefer kopuyor.
1-8 mb sınırsız bağlantı var güya ilk zamanlar 500 kb olan downloadlar şimdi 150 kb yi geçmiyor.
Yani kısaca sınırsıza geçip bol bol film indircem,seyredicem diye fazla hayal kurmayın.
Ttnet denen kan emicilerin eline düşmeden önce ince eleyip sık dokuyun.
Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki :(
Okula giderken başlatırsın geldiğinde inmiş olur...
Neyse ben kaçar.Yarın görüşmek dileği ile esen kalın efendim...
Yarına kalmadım geldim.
Evet özet bitmek bilmiyor her hafta saatlerce özet.Diziyi neredeyse untanmasalar baştan sona oynatacaklar.
Facede yine bir yalan kol geziyor:
Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine:
Facebook son zamanlarda aşırı derecede kalabalıklaştı. Birçok kullanıcı Facebook'un yavaşlamasından şikayetçi. Kayıtların gösterdiğine göre bunun sebebi çok fazla aktif olmayan kullanıcı olması. Öte yandan çok fazla yeni Facebook kullanıcısı var. Biz bu mesajı, kullanıcıların aktif olup olmadığını bulmak için çevrenize gönderiyoruz. Eğer aktif kullanıcı iseniz lütfen 15 kişiye bu mesajı kopyala+yapıştır yapın (yani gönderin diyor).
Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, yeterli boş alan açılabilmesi için tereddütsüz silinecektir.
Eğer Facebook hâlâ çok kalabalık olursa kibarca bir parça bağış isteyeceğiz (ödemeli yapacaklar kelekler). Fakat bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderdiğinizde bize kimlerin aktif kullanıcı olduğunu gösterecek ve üyeliğiniz silinmeyecektir
Sizcede çok saçma değil mi