Ulen niye geri 499'a geriledim
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ya arkadaşlar,dikkat ediyormusunuz son zamanlarda şu uzmanına sorun bölümüne çok fazla mesaj gelmeye başladı ve bu mesajlar çok özentisizce ve tuhaf bi şekilde yazılıyo,artı yazan bi daha bakmıyo bile mesajına,sizede tuhaf gelmiyormu birisi chipi falanmı deniyo:D
Galiba.Birde sorular hep feryat edermiş gibi Adam ateşe düşmüş gibi anlatıyor.
Örneğin;
Ya arkadaşlar şöyle olduda şöyle yaptımda o da şöyle oldu bende öyle olunca şöyle yaptımda o da reset attıda bende reset atınca böyle olduda öyle olunca bende şöyle yaptımda...
Sonuç;Bilgisayar Açılmıyor
Bilerek yapılmıyordur.
yilmaz sormuş: Örnek, konu başlığında ve mesaj da bir kelime değişmiş kim sormuş sdfn sormuş:...
Şimdi Uzmanına Sorun kısmındaki konular gönderildiğinde denetlenip yayınlandığı için, gönderen kişide bakıyor bölüme konusu yok (bilmediğinden veya görmediğinden) habire yolluyor bence.
Kurtlar Vadisinin Flash Oyunu;
http://oyun.mynet.com/oyun/aksiy ... adisi-oyunu/3422/5/
Çok güzel yapmışlar beğendim.
CapanQGLU senin eski kullanıcı adın "oLc001ReiS" miydi?
Eğer oysa şu oyun grubu kuracaktınız ya noldu o?
Şakacı mı?Ne alaka?Bende katılmak istiyorum dedikten sonra bir daha bakmadım o konuya.Şimdi aklıma geldi.Ne oldu diye sordum.
Hı.Ama zaten belliydi birşey çıkmayacağı.
CapanQGLU senin eski kullanıcı adın "oLc001ReiS" miydi?Ben o grup'dan ayrılmadan önce bu konuyla ilgili tula gibi bir makale okudum ve programla falan olcak iş değilmiş onu öğrendim. Kod olayını ben dahil katılanlarda bilmiyordu. Ben çekildim zaten birisi çıkıp sıkıntı çıkardı onunda katkılarıyla çekildim. Sonrasında ne oldu bilmiyorum.
Eğer oysa şu oyun grubu kuracaktınız ya noldu o?