Why so seriuos demiyor mu.
şöyle: way so seriyusssssssss.
Ama bunu oynayan arkadaş öldü.... onun sesini bir daha kimse veremez :'( o yüzden jokeri çok seviyorum.
arkadaşlar jokeri ps3 de kontrol edebiliyormuşşun bi alabilsem prototype kimse almıyor elimde kaldı!
Why so seriuos demiyor mu.Ya evet. Yazık oldu, genç yaşta. Yüksek doz uyuşturucudan gitti. Filmi izledikten sonra daha çok üzülmüştüm öldüğüne. Bir daha böyle bir joker gelemez diye.şöyle: way so seriyusssssssss.
Ama bunu oynayan arkadaş öldü.... onun sesini bir daha kimse veremez :'( o yüzden jokeri çok seviyorum.
Adem, senin özel mesaj kutun iki gün önce dolu muydu? O gün sana bir mesaj atmıştım. İki satır bir yazı çıkmıştı ama ben okumadan geçtim, sanırım gelmedi.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 18 Eylül 2009 13:53
abi bu ne yaw. Gırgır mı geçiyorlar. Türkçe olsaydı o reklam öyle yazabilirlermiydi.Bu öle bişeyki bi ara okan bayülgenn programında söylüyodu ya ''this f**king machine in my head''Şeytan diyor bir daha alma Hürriyet.
die şahan da kendi programında kullanmıştı orda konuk soruyodu şahana ne demek o die şahanda ''bu öyle bişeyki türkçesini dersen programı kapatırlar.Ama ingilizcesini diyince birşey olmuyor'' tarzında bişey demişti.Bu da öyle bişey.
bayramdan bir ay sonra inş.
database i hazırladım en zahmetli iş bekliyor. Notebooku köye götürüp uğraşsam mı diyorum sonra vaz geçiyorum. "Dinlen ulan ne işin var köyde notebookla yorma kendini. Hem gelirken motoru getireceksin ya başına iş gelirse" diye düşünmeden edemiyorum.
Benim sistemlerimi hackleyemediler şimdiye kadar nihahahaha. Güvenlikten anlamasam uçururlardıda :d hangi konuymuş o :D
Bu arada Güvenlikle aram iyi diye özel mesaj çok geliyor. Abi hackerlık öğretsnee yada msn şifresini nasıl çalarım. Saçma saçma konularda özel mesaj geliyor. Arada bir iki iyi mesaj geliyor da bunlardan çok geldi.
hiç sevmem hackerlık yada hack işlerini.