Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı sahurlar.Bugün pc başında oturma rekorunu kırdım galiba :)
Dün saat 14 den beri sadece iftar için pc den ayrıldım.Yaklaşık 13,5 saat olmuş...
Kaç tane film izledim sayısını unuttum..Kafam çatlamak üzere.Hemen sahuru yapıp yatayım bari.
Hepinize iyi pazarlar şimdiden :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Notebook 80 derecenin altına düşmüyordu artık 60 dereceye kadar düşürdüm ilk defa yeşil renkli bildirimler gördüm notebookta hdd 40 derecede.
İşlem basit :D
HDD ve İşlemci-Ekran kartı üzerindeki kapak sökülür. Notebook 25- 30 derecelik bir açı ile yere temas ettirilir. (ekranın altına bir tane destek ile yerden yükseltilir.)
Yükseltilen yerlere iki tane işlemci soğutucu fan(elimde vardı iki tane ne yapim :D Buz gibi soğuk hava geliyor) konur. Ve test için hd bir film açılır sıcaklık maksimum 65- - 70 derecede bu antalya sıcağında keyifle film izlenir :D
Tabi sese alışmak gerekir. Gecenin bu saatinde bu kadar ses çıkarttığını duymadım ben.
Usta benim notebook'un sıcaklık değerlerini göstereyim sana. Bu değerler sadece internet tarayıcı açıkken yani bir nevi sistem boşken alınmıştır: (Value yazan değerler şuanki değerlerdir.)Notebook 80 derecenin altına düşmüyordu artık 60 dereceye kadar düşürdüm ilk defa yeşil renkli bildirimler gördüm notebookta hdd 40 derecede.
İşlem basit :D
HDD ve İşlemci-Ekran kartı üzerindeki kapak sökülür. Notebook 25- 30 derecelik bir açı ile yere temas ettirilir. (ekranın altına bir tane destek ile yerden yükseltilir.)
Yükseltilen yerlere iki tane işlemci soğutucu fan(elimde vardı iki tane ne yapim :D Buz gibi soğuk hava geliyor) konur. Ve test için hd bir film açılır sıcaklık maksimum 65- - 70 derecede bu antalya sıcağında keyifle film izlenir :D
Tabi sese alışmak gerekir. Gecenin bu saatinde bu kadar ses çıkarttığını duymadım ben.
Sistem tam yük altına girdiği zaman ekran kartı 75-80, işlemci 50-55, harddisk 45 derece oluyor. Ondan sonra çıkmıyorlar.
Bi anımı anlatayım; Bi kere sistemin yanlış harddisk bölümüne format atmışım (C yerine D). Fİlm ve oyun arşivini geri getirmek için Pandora Recovery aracını kurdum ve tarama yaptırdım. Fakat bu program harddiski o kadar çok zorluyorduki harddisk 55 derece oldu. Tabi beni bir telaş aldı. Yancak harddisk diye. Hemen gittim mutfağa, ince bir poşetin içine 5-6 buz kalıbı koydum, sonra notebook'un harddisk kapağını açtım buzu dayadım alttan harddiske. Tam yük çalışma devam etmesine rağmen sıcaklık 30 derece oldu. Notebook olanlara tavsiye ederim arada yapın. :))
Lanet TTNet hızımı düşürdü 512'ye beklicez artık eylülü.
2 haftadır evde yoktum gelince kesmişler 50 GB olmuştu.
Ya Premium heabı olmadan JDownloader ile partlı dosyaları modeme reset atmadan nasıl indirebilirim?Hani internette JDownloader'ı tanıtırken böyle bir şey söylemişler.Bir de benim hız hala 500-700 kb/sn arasında gidip geliyor.Ama nedense Rapidshare'dan indirirke2 saniye indiriyor,2 saniye donuyor.Hep böyle.Önceden de yoktu bu sorun nede oldu anlamadım.Canımı sıkıyor bu sorun:D:D
PcMaker sana bi sorum var. Bende Jdownloader ile partlı dosyalar indiriyorum. Geçen gün çıkan yeni sürümüyle artık modemime otomatik reset attırabiliyorum. Bunun için tekrar bağlan betiği yarattım. İlk başta ne güzel çalışıyordu, fakat 4-5 indirmeden sonra bazen reset atmıyor 15 dk rapidshare süresini bekliyor. Niye arada reset atmıyor makinaya?
böyle bişe yapmıyorum. üstteki yazdığını bi deneyeyim. Bağlan süresi demişsin. bulamadım onu:D Ip kontrolü bekleme süresi var. bağlan süresi yok. Bi ekran görüntüsü yollayabilirmisin.
Bu arada bu konunun geldiği yere bak yav. Nerden nereye. hahaha
Acıkan var mı ya da susayan?Ben susamadım da çok acıktım keşke sahurda biraz daha yeseydim:DBir saat kadar kaldı neyse o kadar da beklerim artık:D:D