vay Osman Katip olmuşsun, hadi hayırlı olsun :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
https://www.chip.com.tr/forum/win ... iyorum_t132565.html
Burda bir program tavsiye etmişsin.
İşe yarama ihtimali sıfır.çünkü adam sistemi eskisinin üstüne kurmuş.Eski sistemin çalışması imkansız.
Neyse o kadar önemli değil.
Önemli olan paylaşımcı ve yardımcı olmak...
Senin ne kadar yardımsever olduğunu herkes biliyor;
Maşallah forumda nerdeyse 24 saat aktifsin:)
Adem senin yokluğunu iyi bir şekilde değerlendirdim :P
Hayalet , işe yarama ihtimali sıfır değil..bilgisayar deneyimlerimde (sanki profesör gibi söledim neyse :)) ,
windows.old klasörünü geri getirmeyi ve buna benzer bir kaç birşeyler gördüm..
mesela zamanında format atmayı bilmiyor iken, arkadaşın sorununu yaşadım..xp de..bana easbcdy(tam da hatırlamıom ismini , önerdiğim program o linkteki işte) programında yaptığımız gibi hangi işletim sistemini seçtiğimi soruyordu..ama çok eski olduğu için hatırlamıyorum , tam olarak..hatırlasam zaten oraya yazıcam da işte , az da korku var içimde yanlış bilgi vermek istemem..
neyse ayağımız kayabilir ama düşüremezler , yola devam :D :D
Kenan İmirzalıoğlu bende hastalık oldu.
Deli Yürek'ten arşivini yapmaya başladım, müzikleriyle birlikte.
Bu bitsede Acı Hayata başlıcam.
Kurtlar Vadisinin 97.bölümüne kadar korsan olarak almıştım zaten, şimdi onunda müziklerini indiricem.
Kurtlar Vadisi Pusuyada bunlar bittikten sonra başlarım herhalde.
---
Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümü var zaten, Deli Yürek Bumerang Cehennemini de dün gece indirdim.
KV Irakı ilk çıktığı gün yüklemiştim. Kalın bir arşiv oldu ya.
kurtlar vadisi gerçekten çok orjinal bir dizi
Evet.Kurtlar Vadisinde ne olacağı belli zaten.Bi tane sürekli insan yakan psikopatla onun "yakmak lazım ağam" deyip duran sağ kolu adam yakacak.Polat'la İskender ve diğerleri boğuşacak.İskender'in kızı keman çalacak.Bu kadar:)
Neden masaüstü bilgisayar deniyor, halbuki çoğunlukla bilgisayar olan kısım masanın altında.
Valla onu TDK'ye sor :)Burda ki anlamı ama olsun.Belki faydası olur :)
http://tdkterim.gov.tr/bts/?kate ... asa%FCst%FC&ayn=tam
zaten üstadız biz , gerek yok orada üstad yazmasına :P
Kurtlar Vadisi Türkiye de şuana kadar en iyi dizi , belli oluyor zaten herşeyinden..
tabiki yabancıların en iyisi olamaz ama Türkiye nin en iyisi olması güzel..
he bi de Es Es dizisi güzel :D
zaten üstadız biz , gerek yok orada üstad yazmasına :PÇemberimde Gül Oya
Kurtlar Vadisi Türkiye de şuana kadar en iyi dizi , belli oluyor zaten herşeyinden..
tabiki yabancıların en iyisi olamaz ama Türkiye nin en iyisi olması güzel..
he bi de Es Es dizisi güzel :
Yedi Numara
kurtlar vadisinden çok daha güzel bence.
hero biliyor musun , yedi numarayı hiç izlemedim + çemberimde gül oya ya gıcık oluyorum(nedeni aşağıda ) :)
çemberimde gül oya , umarım yanlış hatırlamıyorumdur..cuma günleri beyaz show u izlemeye televizyona otururdum..beyaz show dan önce bu dizi vardı ve bitmek bilmezdi..diziyi izlemeyi denerdim , anlamaya çalışırdım , yok..hiçbir şey anlamıyorum.. :)
Süleyman. Meastro dan sonra ne olcaksın sen :D
chip in sınırlarını zorulucaksın ya ;)
hero biliyor musun , yedi numarayı hiç izlemedim + çemberimde gül oya ya gıcık oluyorum(nedeni aşağıda ) :)yedi numara süperdiyaaa. efsane replik: heralde galüba sanursam
çemberimde gül oya , umarım yanlış hatırlamıyorumdur..cuma günleri beyaz show u izlemeye televizyona otururdum..beyaz show dan önce bu dizi vardı ve bitmek bilmezdi..diziyi izlemeyi denerdim , anlamaya çalışırdım , yok..hiçbir şey anlamıyorum.. :)
Süleyman. Meastro dan sonra ne olcaksın sen :Dchip in sınırlarını zorulucaksın ya ;)
Çemberimde Gül Oya süper bi dizi bence. Aynı konularda, birazdaha belgesel havasında geçen "hatırla sevgili " de güzeldir. Fazla duygusala bağladığı anlar oluyodu ama izlenmesi için oda şart.
Çemberimde Gül Oya'nın yönetmeni Çağan Irmaktır.Çoğu kişi bilmez bunu.
Hemen hemen hepimizin oylarına güvendiğimiz site olan " Internet Movie DataBase "de 8.6 puan almıştır.
Dizinin konusu ve oyuncuları için,
http://tr.wikipedia.org/wiki/Çemberimde_Gül_Oya_(dizi)"Her yaşam bir hikayedir.Bazıları anlatılmaya değer."
Son Düzenleme: _hEro ~ 12 Ekim 2009 14:41