Birde Windows 7 Sevdiğiniz ve Sevmediğiniz Özellikleri
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Birde resim koyuyum;
(Kartopu neyse dandik marka.Reklam olmasın )
Mantıklı birşey buldum galiba;
OEM mi BOX mı?
Beyler ben ay sonuna kadar girmeyeceğim.Kota aşmış Hiç birşey yapmadım halbu ki.
Valla ya! Offff! Ya video bile izlemedim ne olduda aştı bu.Varya şimdi o TTNet'in.Ocak'ta bi sınırsıza geçiyim.
Birde Windows 7 Sevdiğiniz ve Sevmediğiniz Öhttps://www.chip.com.tr/forum/Tar ... anlari_t105657.html
:)
...Teşekkürler :)
Youtube'den Cem Yılmaz'ı izliyorum bu adam bir başka.
İzlicek olanlar +13 olsun; http://www.youtube.com/watch?v=jxclDJf6Usg
Guitar Hero'nun credits'ine bir gözatayım dedim,gözüme çarptı,bir Türk ismi. ''The Joker'' adlı parçanın yazılmasında emeği geçmiş.
World Tour'a şarkı eklenmiyor diye biliyorum.Ama Frets on Fire'da ekleyebiliyorsun.Sistemi yetmeyenler için bir guitar hero diyebiliriz:D
Şu Urban Terror'u da merak ettim indireyim bari.Bu arada S4 League de güzel oyundur,öneririm.Team Deathmatch ve Capture the flag karışımı bir TPS.Akrobatik hareketler filan var.Deathmach ve Team Deathmatch normal öl ya da öldür.Ama Touchdown modunda amaç ortadaki küreyi alıp kendi alanımıza götürmek.Touchdown modu çok güzel.Ama pek oynayan yok.
jet li fearless(Korkusuz) filminden kareler :)
Pirates of carribean music -
bu da başka bir dövüş sahnesi...
World Tour'a şarkı eklenmiyor diye biliyorum.Ama Frets on Fire'da ekleyebiliyorsun.Sistemi yetmeyenler için bir guitar hero diyebiliriz:DGH3e ekleniyor ama world tour a denedim olmuyor.ne saçma ...
Şu Urban Terror'u da merak ettim indireyim bari.Bu arada S4 League de güzel oyundur,öneririm.Team Deathmatch ve Capture the flag karışımı bir TPS.Akrobatik hareketler filan var.Deathmach ve Team Deathmatch normal öl ya da öldür.Ama Touchdown modunda amaç ortadaki küreyi alıp kendi alanımıza götürmek.Touchdown modu çok güzel.Ama pek oynayan yok.
Eklendiğini bilmiyordum.Güzel bir özellikmiş.
Evet ekleniyor.Orjinalin varsa sitesinden indiriyorsun korsan içinde bir iki programla hallediliyor.Ama yabancı sitelerde world tour ile ilgili bilgi koyulmamış.3 için var sadece.3için olan yöntemi wt a denedim olmadı :s ya program w7de sorun çıkarttı yada world tour un data sını okuyamıyor.