Yasal değil!
Aslında hiçbiri yasal değil.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Arkadaşlar bi problemim var.Herhangi bi dosya indirdigimde (resim,rar vb.) masaüstünde gözükmüyor.Ancak masaüstünü yeniledigimde gözüküyor.Normalde yoktu son 1 haftadır böyle olmaya başladı.Win 7 64 bit kullanıyorum.Nasıl düzeltirim bu sorunu?
Acaba bu sorun win7 64 bit RTM sürüm hatası olabilir mi? RC'de de var mı böyle bir durum?
ya pcmaker bu jdownloader nasıl kullanılıyor .aslında buldum bi resimli anlatım ama premium üyeliği olanlar için.
İlk defa duyuyorum.Simcity 4'teyim şu aralar.Tekrar başladım.Eski pc'de New York ve Londra'nın tamamını doldurmuştum,sanayi merkezinden ticaret merkezine,kültür merkezinden tatil merkezine kadar.Tekrar başladım,bu arada da SimCity Societes:Deluxe Edtion da iniyor tabiki :D:D
İlk defa duyuyorum.Simcity 4'teyim şu aralar.Tekrar başladım.Eski pc'de New York ve Londra'nın tamamını doldurmuştum,sanayi merkezinden ticaret merkezine,kültür merkezinden tatil merkezine kadar.Tekrar başladım,bu arada da SimCity Societes:Deluxe Edtion da iniyor tabiki :D:<
Bu tip oyunlarda bir süre sonra bayıyor bea:)<
<
Bu tip oyunlarda bir süre sonra bayıyor bea:)<
Valla o tip oyunlar beni baymıyor da ben bayılıyorum o tip oyunlara.Ha hani Zoo Tycoon severim ama az bir şey oynar bırakırım.Ama SimCity öyle değil başladım mı bırakamıyorum.Societes insin de bakayım güzel mi diye.Yapımcı değişmiş yani tutorialdan başlasam iyi olacak:D Hem DMC sevip de aynı zamanda SimCity sevmek de tuhaf gerçi,tam zıt oyunlar :DD
Yok aslında pek tuhaf değil.Bende severim böyle uğraşmayı ama bir zaman sonra sıkılıyorum.Çünkü sıkmaya başlıyor.Sim City 4 ü oynamadım ama klonlarını oynamıştım.SC4 te öyledir heralde:)en azından benim için.City Deluxe dü sanırım oynadığım oyun.Sosyal tabakalarla uğraşmak baydı beni bir süre sonra.Flight Simülatör oynamak gibi bişey.sevmek lazım bu tarz oyunları yoksa çekilmez:)
Valla o tip oyunlar beni baymıyor da ben bayılıyorum o tip oyunlara.Ha hani Zoo Tycoon severim ama az bir şey oynar bırakırım.Ama SimCity öyle değil başladım mı bırakamıyorum.Societes insin de bakayım güzel mi diye.Yapımcı değişmiş yani tutorialdan başlasam iyi olacak:D Hem DMC sevip de aynı zamanda SimCity sevmek de tuhaf gerçi,tam zıt oyunlar :
PcMaKeR aklımda kaldı hani sen bir ara İngilizce-Türkçe sözlük yapmıştın. Google Translate'den alıyordu tercümesini. Onu upload eder misin? Biz de faydalanalım.<