Etkisiz olanlar sanal klavye tuşlarını kaydedemiyor,mesela Kaspersky'ın sanal klavyesi çok işe yarıyor bu konuda.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Kendin yazmışsın gerçi ama keylogger'lar sadece klavye girdiğilerini kaydetmezler sanal klavye tuşlarınıda kaydederler ;)Flash,silverlight,dhtml türündeki veri girdilerini keyloggerlar yakalayamaz. Yani bankanın yaptığı klavyeleri keyloggerlar yakalayamaz.
Windows Sanal klavye yakalanır ama. SendKeys mantığı kullandığından klavyeden basılmış gibi gönderiri.
Keylogger virus değildir. Parayla satılan keyloggerlarda vardır. Keyloggerın tek amacı adı üzerinde girdi izlemektir. keyloggerlar ekranda ne yazar izlemez ama geliştirilmiş keylogger ile belirli sürelerde ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Keyloggerın amacını iyiyede kullanabilir kötüyede kullanabilirsiniz. Keyloggerlar genellikle servis modunda çalıştırılır. Bulaşması için sizin çalıştırmanız yada bir virus ile sisteme bulaşması gerekir. trojan mantıklı olur bu seferde.
Keyloggerı en iyi kaspersky ile norton internet securty ile norton 360 bulur normal norton bulmaz(norton antivirus)
diğerleri keylogger konusunda hassas değildirler...
Keyloggerlar windowsun nimetinden faydalanır.
keylogger yazmak 1 saatini almaz profesyonel bir programcının...
http://support.microsoft.com/kb/318804
Microsoft sağolsun c# kodunu vermiş. mouse ile klavye bilgilerini izliyorsunuz.
http://www.codeproject.com/KB/cs/globalhook.aspx
buda bitirilmiş bir proje istediğinizi yapıyorsunuz...
Korunmak basit. Banka işlemlerinde sanal klavyeyi kullanın her zaman(bankanın sitedeki sunduğunu) yoksa bir gün yüklü miktarda borç gelebilir...
PcMaKeR sen 5555 mesaj yapıp bırakmamışmıydın?
Beyler MS'nin çıkarttığı USB'den Win7 kurulumu OSX86'da işe yarar mı sizce? Ona göre deneyeceğim.
Kendin yazmışsın gerçi ama keylogger'lar sadece klavye girdiğilerini kaydetmezler sanal klavye tuşlarınıda kaydederler ;)Abicim şuan şifrelerimi Ekran Klavyesiyle giriyorum, dediğine bakılırsa bu da kaydediliyor.
- Keylogger'ı PC'den nasıl atabilirim. Senin bu konularda bilgin olduğunu düşünüyorum.
(Ziyaretçi Defterine'de bir ara bakarsan sevinirim).
Benim Keylogger sahibi aslında çok iyi birisi, oynamayı bıraktığım Metin2 Online iki gün önce tekrar eski carımla başladım.
Bütün item ve paralarıda külçe yapıp depoya koydum. Keylogger hakkında bayağı bir temizlik yaptım, gitti diye içim rahat, tabi tekrar soyulma endişesiyle depoya koydum. Depoya amatör birisi kolay kolay giremez.
Bu adamda amatör birisi çıkmadı 04 sularında oyundan çıktım, öğlen tekrar girdim ve Deponun tam ortasına bir gül bırakmış ne var ne yok götürmüş...
- Bundan kurtulmak için neler yapmalıyım? Tecrübesi olan yok mu?
Beyler OSX86 kuruyorum bana şans dileyin inşallah bir sonraki mesajımı Mac üzerinden yazarım :)