İyi akşamlar Mustafa,Erhan,CapanQğlu :)
Hele dur Erhan biyere gittiğim yok daha :))
İyi akşamlar Mustafa,Erhan,CapanQğlu :)
Hele dur Erhan biyere gittiğim yok daha :))
Bu akşam bi arkadaşın laptop a format attım.Sistem o kadar eskiydi ki bi an xp yi bile çalıştırmayacak sandım:) Aslında niyetim win 7 kurmaktı.
Celeron 1.6 işlemci,240mb ram,20 gb HDD.
Sadece antivirüs yükledim program olarak.Ram kullanımı tam sınırda yani 235- 237 arası gidip geliyordu.
Birde üstelik F klavye olunca pencereden atasım geldi.(Tabi arkadaşa çaktırmadım ).Bu arada laptop almanyadan gelmiş.Tek hoşuma giden tarafı ekran kartı hariç (vga) tüm sürücüler formattan sonra kurulu vaziyetteydi.ekran kartı sürücüsünü çok aramama rağmen internetten bulamadım.Gerçi bu şekilde de kullanılıyor,idare eder heralde.Değişik bir deneyim oldu benim için paylaşayım dedim :))
üstüme çizik çekmiş :D
Hayalet, 7 yıldız ve forum profesörü he , süper olmuş :))
onu bi de gerçekte uygulasam ben süper olcak da işte ;)
Mehmet, Adobeyi güncelle koçum:)
http://www.adobe.com/downloads/
Youtube giremiyorsan DNS ayarlarını değiştir..
208-67-222-222
208-67-220-220
Mehmet, Adobeyi güncelle koçum:)Adobe beni bozuyor, ben almıyayım.http://www.adobe.com/downloads/
Youtube giremiyorsan DNS ayarlarını değiştir..
208-67-222-222
208-67-220-
Youtube'ye giriyorum. Sen neleri koyduğunu yaz :)
O da yakındır.
Mehmet, eğer XP'yi görsel açıdan güzelleştirmeye çalışırsan emin ol, belki Windows 7'deki görselliği elde edemeyebileceğin gibi, sistemi de boşuna yormuş olursun. Aynı görsellikte Windows 7 daha az kaynak kullanıyor. XP'ye zamanında az makyaj yapmadım, ondan biliyorum. Bildiğimden şaşmam demişsin, Windows 7'de öğrenilecek ya da alışmada zorluk çekebileceğin hiçbir şey yok.
Mehmet, eğer XP'yi görsel açıdan güzelleştirmeye çalışırsan emin ol, belki Windows 7'deki görselliği elde edemeyebileceğin gibi, sistemi de boşuna yormuş olursun. Aynı görsellikte Windows 7 daha az kaynak kullanıyor. XP'ye zamanında az makyaj yapmadım, ondan biliyorum. Bildiğimden şaşmam demişsin, Windows 7'de öğrenilecek ya da alışmada zorluk çekebileceğin hiçbir şey yok.aynen..Windows 7 kullananlar bunu biliyor ama kurmayanlar işte kendine has,böle sebepleri oluyor..sadece 2 adımda çok güzel bir tema kurabiliyorsun ya..böle birşey varmı..
hadi onu geçtim performans ! yavaş bir bilgisayar daha mı iyi yani..
onu da geçtim hadi , stabilite..güvenlik + özellikler, kullanım kolaylığı...
Uzun zamandir giremiyordum foruma herkese kolay gelsin
Şu telefonun görünümü süper yav!