Ayin falan düzenlicez mi.
Ya erhan çocukça şeyler yapma be.
Ya Tmm Kahretsin Ya Katılmayın Abilerim Ya İSTEYEN KATILSIN DİYORUZ ESTEYEN TAMAM YOK GRUP MURUP UNUTUN !!!
Açalım Dedik KATILMAK İSTEYEN VERİR KATILMAK İSTEMEYEN VERMEZ ANLADIN SANIRIM !!!
Büyüğümüzsün Dedik Saygı Duyduk Bu Kadarda Olmaz Abicim ...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
kur grubunu sen Erhan..özel mesaj at forumdaki kişilere , gelen gelir..
bi zamanlar öle bir grup kurmuş birisi..konulara yazıyordu ya..onun gibi yap işte..
Erhan terbiyeni takın. 13 yaşındaki adamın seviyesine indik dahada seviyeni düşürme. İstemiyoruz ya daha önce yapılmış Arama yapmasını öğrenmeyenlerden biride sensin forumda. Trip yapıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=bFywPNsEdPs :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=0ANzlfwfQKs
İki conta yeter.
Tuzz Tuzda istiyorum :Ç
http://www.youtube.com/watch?v=3klhtX0M2Cw&feature=related
Yine sabahlamışsın.
çok komik...
http://www.youtube.com/watch?v=knKvEsm7WF4&feature=related
Amcanın oğlu iş buldu sen otur. Adam ol adam. :D
Ceniferaba
Arkadaslar Arama Yerine Ceniferaba yazin ve Bizim bütün DUBLAJ´lari Izleyin...
http://www.youtube.com/watch?v=C7Uo7bMa9XE&feature=related
hamam böcüğü, böcük :D
Ya bizde yapsak ya böyle birşey.
Prince of persia için yada en iyisi half life 2 için yapmak lazım. Yıkarız ortalığı.
Erhanın lafa bakıp. Grup murup yok unutun. Sanki yalvarıyoz. noooluuuurr erhan noluuurrr kur grup gözünü yiyim kur.
13 yaşındaki adamın diklenişine bak sen. öbür grup kurmak isteyenler böyle trip yapmıyordu ilginç. Kaça gidiyon sen 7 sınıfamı gidiyon. Öğretmenleriniz saygı nedir diye öğretmiyor mu. Tabi internet ya burası ne yapabilirsin diye düşünüyorsun.
saygı öğretebiliriz mesela.
PcMaker , önceden grup kurmuşlardı ya..siz o gruba , katıldınız mı acaba?
Erhan terbiyeni takın. 13 yaşındaki adamın seviyesine indik dahada seviyeni düşürme. İstemiyoruz ya daha önce yapılmış Arama yapmasını öğrenmeyenlerden biride sensin forumda. Trip yapıyor.
Serdar Bey Unutmayın Ki Her Büyüğüme Saygım Sonsuzdur, ZAten Forumda Cevaplarımı Okursanız Görürsünüz ... Kimseyi Kırmak İstememişimdir, Aklımdan Bile Geçmez, Geçmeyecektir...
Sizin Hakaret Gibi Sözlerinizden Anlaşılıyor Küçüklerinize KArşı Ne KAdar Sevgili Olduğunuz ...
Örneğin Az Önceki Gibi " be " İle Hitap Etmeniz ...
hıhı tabi tabi.
aslında bebek diyecektim de kısalttım onu. Neyse kaale almam seni bundan sonra.
Erhanı geçelim.
Bu notebook nasıl sizce çok güzel.
http://www.samsung.com/us/consum ... prd_detail&tab=spec
benim tenekeden kurtulma zamanım geldi.
Serdar tekrar aramıza hoşgeldin.Forumu özlediğin belli yine döktürmüşsün valla kardeşim sen yokken burası buzdolabı gibiydi sanki.
Şimdilik bu kadar yazacağım birazdan işe gidiyorum gececiyiz gene...
Umarım birdaha ayrılmazsın aramızdan...
bakın çok ucuz.
http://www.hepsiburada.com/monst ... tid=bd750327#tablnk
5.6 kg tamam fıtık oluruz taşırken.
KArgoda bedavaymış 7.080 TL verince kargo ücretsiz oluyor. Gururlandım.
Serdar tekrar aramıza hoşgeldin.Forumu özlediğin belli yine döktürmüşsün valla kardeşim sen yokken burası buzdolabı gibiydi sanki.İyi akşamlar abi ;)
Şimdilik bu kadar yazacağım birazdan işe gidiyorum gececiyiz gene...
Umarım birdaha ayrılmazsın aramızdan...
Derecesi eksilmiş sadece :)
Allah kolaylık versin gece mesaisi çok zordur bir kere başıma geldi. Biliyorum ne çektiğini. Yarın yatarsın :P
noooluuuurr erhan noluuurrr kur grup gözünü yiyim kur.
13 yaşındaki adamın diklenişine bak sen. öbür grup kurmak isteyenler böyle trip yapmıyordu ilginç. Kaça gidiyon sen 7 sınıfamı gidiyon. Öğretmenleriniz saygı nedir diye öğretmiyor mu.
Tabi internet ya burası ne yapabilirsin diye düşünüyorsun.
Gözümü Yemeyin Göz Daha Çok Lazım :)
Öğretmenlerim bana Fazlasınca Terbiyeyi Öğretti MErak Etmeyin Ayrıca Siz Bana Ne Hakla Terbiyesiz Diyebiliyorsunuz Bilmem ...
İnternet Burası Doğrudur Ancak Saygısızlığın ve Sevgisizliğin Yeri Değildir Unutmayalım ki ...
Ayrıca Biliryoruz ki Kim Terbiyesiz... Sevgisiz ...
Erhanı Geçelim Çok Komik Ya Nerden Buluyorsanız Bunları Bu Yazımı Eminim Okuyacaksınız Ama CevapLAYAMAYACAKSINIZ, Çünkü ;
Haklı Benim Hatta Gördü İSeniz Yaklaşık Yarım Saat Önce Sizi Öven Sözler Söylüyordum Ve Ardından Sizin " be " İle Hitabınızdan Sonra Buöyle Bir Hal Aldı Neyse Yinede Büyüğümsüzü Pardon Diyeyim Büyüklük Bende Kalsın Ve Size CEvap Vermenize Gerek Kalmasın !!!
Herkes Biliyor Kimin DAha Haklı Olduğunu ...
...
İlk önce şu Türkçeni düzelt. Öğretmenlerin terbiye vermişte elleri salıvermiş. Sen Türksün. Türkçeye saygısızlık etme. Gramere uymayı öğren.
Senden başka burda varmı:"Ve Size CEvap Vermenize Gerek Kalmasın!" cümlede hayır yok. Övmüş beni ben öv dedim mi. Haziranda üye olmuş şurda 4 aydır anca tanıyor beni hakkımda hemen düşüncelere başlamış. Sana öğretmediler mi bilmediğin konularda konuşma diye. Bana öğrettiler. Bilmiyorsan sus yada işine devam dedi öğretmenlerimiz.
Meslek Lisesinden çıktım ben. Eğitimi en kötü bilinen okul olarak geçer yalan. Düz lise yada öbür liselerden daha sağlam öğretim vardı ve Türkçemize saygı duymayı öğrettiler. Sen Türkçeni düzelt biz sana sevgi duyarız. "Merak etmeyin" Neyini merak edeceğim. Kardeşim değilsin, oğlum değilsin, arkabam değilsin neyini merak edecem. Benim için chipteki erhansın. bende chipteki PcMaKeR bitti bu kadar basit. ama ilerde Türkçeyi öyle kullanırsan sen zararlı çıkarsın. Türkçeden kalan adam okulu bitiremiyor haberin olsun ;)
Evet istatislik tutuyorum...İstatistiklerden hoşlanmam başkasına sor. Çoğunlukla kabaca bir laf söylerim benim düşüncemden başkasına ne.Orada ki ortamı beğendiniz mi , sizce nasıldı ?
OSMAN BAĞÇEVAN Seninle Erhanı sevmiyorum baştan söliyim. Mümkünse bana soru yöneltme tamam mı?
İlk önce şu Türkçeni düzelt. Öğretmenlerin terbiye vermişte elleri salıvermiş. Sen Türksün. Türkçeye saygısızlık etme. Gramere uymayı öğren.
Senden başka burda varmı:"Ve Size CEvap Vermenize Gerek Kalmasın!" cümlede hayır yok. Övmüş beni ben öv dedim mi. Haziranda üye olmuş şurda 4 aydır anca tanıyor beni hakkımda hemen düşüncelere başlamış. Sana öğretmediler mi bilmediğin konularda konuşma diye. Bana öğrettiler. Bilmiyorsan sus yada işine devam dedi öğretmenlerimiz.
Meslek Lisesinden çıktım ben. Eğitimi en kötü bilinen okul olarak geçer yalan. Düz lise yada öbür liselerden daha sağlam öğretim vardı ve Türkçemize saygı duymayı öğrettiler. Sen Türkçeni düzelt biz sana sevgi duyarız. "Merak etmeyin" Neyini merak edeceğim. Kardeşim değilsin, oğlum değilsin, arkabam değilsin neyini merak edecem. Benim için chipteki erhansın. bende chipteki PcMaKeR bitti bu kadar basit. ama ilerde Türkçeyi öyle kullanırsan sen zararlı çıkarsın. Türkçeden kalan adam okulu bitiremiyor haberin olsun ;)
MErak Etmeyin Tüm Forum 4 aydır Benim Ne Kadar Saygılı ve Terbiyeli Olduğumu Bilir Sizin Böyle İğneli Yanıtlarınızdan Dolayı Bu Forumda Sizi Seven Kaç Kişi Var Biliyormusunuz ???
Şahsen Bana Özel MEsajlar Geliyor ...
Banada Şöyle Yaptı Diye falan İsterseniz İsimleri Kapayarak Gösterebilirim BU FORUMDA HER KES BİLİYOR !!!
Ayrıca Şu ana Kadar Her Yerde Türkçe'mizi Koruyalım Demişimdir Bazen Hızlı Yazmaktan Veya Gözümüzden Kaçanlar Oluyor HATASIZ KUL OLMAZ Ayrıca Bu Forumda 4 Aylıkda Birdir 4 Yıllıkda !
Artık Birbirimizi Yıpratmayalım Malum Osman Abi Ve Beni Sevmiyorsunuz !
Merak Etmeyin Bizde Sizi Hİç Sevmiyoruz ! Ve Bu Forumda Çoğu Kişi Sizi Sevmiyor ...
Sizi Kırmak İstemezdim Ancak Doğruları Bilmenizde Fayda Var ...
Bu gereksiz tartışmayı orta yerinden kesiyorum.
Konu kapansın ve bir daha açılmasın lütfen. Beyhude birbirinizi kırıyorsunuz. Çok değer verdiğim bir hocam "Dünyada kalp kırmaktan daha kötü birşey yoktur" derdi. Boşverin, değmez.
Bu gereksiz tartışmayı orta yerinden kesiyorum.
Slow Tomato ChopA slow motion video of a katana slicing through a tomato
Konu kapansın ve bir daha açılmasın lütfen. Beyhude birbirinizi kırıyorsunuz. Çok değer verdiğim bir hocam "Dünyada kalp kırmaktan daha kötü birşey yoktur" derdi. Boşverin, değmez.