vay canına bir günde 7 sayfa helal bize
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
oLc001ReiSmystical93,Kolanın içinde zararlı olan sadece kafein değil ki. Bir kutuda 40 küp şeker varmış, bir rivayete göre.Link'deki Kısa Makaleyi Okudum da Ben Günde 5-6 Tane Kutu Pepsi İçiyorum. Kapağın Üstünde Kafein İçerir Diyor. Nasıl Olacak, Azaltmam Lazım.
oLc001ReiSmystical93,Evet kola da kafein içeriyor. Ayrıca benim de oraya link koyduğuma bakma ben de çok sıkı bir kola tüketicisiyim =) Kolayı bırakmaksa senin elinde benim yapabileceğim pek bir şey yok. Onun yerine meyve suyu içebilirsin mesela =)Link'deki Kısa Makaleyi Okudum da Ben Günde 5-6 Tane Kutu Pepsi İçiyorum. Kapağın Üstünde Kafein İçerir Diyor. Nasıl Olacak, Azaltmam Lazım.
ahmeyt05Kolanın içinde zararlı olan sadece kafein değil ki. Bir kutuda 40 küp şeker varmış, bir rivayete göre.Kolada zaten tam olarak ne olduğu belli değil ki :).
ya yeni Alacakaranlıık diye bir film seyrettim ikinciside yaza çıkcak
bilim kurgu severler bayılır yani süper yapmışlar kele kız süperdi çocuk iyiydi hızlı hıyar
ahmeyt05Kolanın içinde zararlı olan sadece kafein değil ki. Bir kutuda 40 küp şeker varmış, bir rivayete göre.Benim Acil Bu Pepsi İşini Azaltmam Lazım.
mystical93Evet kola da kafein içeriyor. Ayrıca benim de oraya link koyduğuma bakma ben de çok sıkı bir kola tüketicisiyim =) Kolayı bırakmaksa senin elinde benim yapabileceğim pek bir şey yok. Onun yerine meyve suyu içebilirsin mesela =)Bir Gerçek Var Ki Kolanın Yerini Tutmuyor.
oLc001ReiSKurtlar Vadisi GLADIO Hakkında Konuşalım Mı ?Daha fazlasını yapabilir IRAK'tan,Sizce Kurtlar Vadisi IRAK Gibi Gişe Rekoru Kırar Mı ?
Bence Kıracak..
Nede olsa Türkiye'nin yakın geçmişi anlatılacakmış...
oLc001ReiSBir Gerçek Var Ki Kolanın Yerini Tutmuyor.Tabiki de tutmuyor. Tutamaz da.=)
Mustafa@PCKolada zaten tam olarak ne olduğu belli değil ki :).O da doğru bir rivayate göre içinde fare suyu da varmış. Bi ara nette dolaşan bir spam vardı galiba.
PcMaKeRHangi Kola.Pepsi, Turka, cart curt... İşim olmaz. Favorim Coca Cola.Coca Cola mı Pepsimi Kola Turka mı.
Coca Colanın eline kimse kola dökemez :
Mustafa@PCDaha fazlasını yapabilir IRAK'tan,Ben Gizli Şahısı Çözemedim, GLADIO Kimi Canlandırıyorlar Anlıyamadım. Devletten Birini Mi ? Yoksa Örgüt'ten Birilerini Mi ?Nede olsa Türkiye'nin yakın geçmişi anlatılacakmış...
ahmeyt05O da doğru bir rivayate göre içinde fare suyu da varmış. Bi ara nette dolaşan bir spam vardı galiba.bununla ilgili uzun zaman önce mail gelmişti o mailden sonra kola (marka ayırmaksızın) almıyorum. eve bile ama gizlice benden saklı alınıyor geçen hafta gördüm.
Coca Cola'yı Kötülemek İstersen Çook Var.
İsmini Ters Çevir "Mekke Yok, Muhammed Yok" Yazıyormuş.
Banada Daha Önceden Mailler Geliyordu. Spam Diye Bakıp Geçiyordum.
Doların Arkasını Üçgen Yap, İkiz Kuleler Çıkıyor. Bunun Gibi Binlerce Rastlantı.
OnlyMannbununla ilgili uzun zaman önce mail gelmişti o mailden sonra kola (marka ayırmaksızın) almıyorum. eve bile ama gizlice benden saklı alınıyor geçen hafta gördüm.ohoooo yediğimiz herşeyde hayvan katkısı var onları düşünürseniz aç kalırsınız be.Nereden biliyorsunuz o kasaplardaki Salamların,sucukların gerçek dana eti hindi eti olduğunu.
En iyisi köy ürünleri. Kendim o konuda şanslıyımdır :D
oLc001ReiSCoca Cola'yı Kötülemek İstersen Çook Var.Hepsi de saçmalıktan başka bir şey değil. İnanmayın. Neden bütün bu yalan haberlerin sadece Coca Cola ile ilgili olduğunu da anlamış değilim.İsmini Ters Çevir "Mekke Yok, Muhammed Yok" Yazıyormuş.
Banada Daha Önceden Mailler Geliyordu. Spam Diye Bakıp Geçiyordum.
Doların Arkasını Üçgen Yap, İkiz Kuleler Çıkıyor. Bunun Gibi Binlerce Rastlantı.
mystical93Hepsi de saçmalıktan başka bir şey değil. İnanmayın. Neden bütün bu yalan haberlerin sadece Coca Cola ile ilgili olduğunu da anlamış değilim.büyükler hiçbir zaman çekilmezzz. Kıskançlık can sıkıntısı çekememezlik. Falan fıstık işte.
Herkesin Bir Yerden Yarası Var ki Gocunuyor.
Karakulleye Almak İçin Uyduruyorlar Çatlamış Taştan.
Ama Yine Suçlusu Bizim Milletimiz, Birisi Yayıyor Diye Onlarda Destekçisi Oluyor.
Bu Sefer Başlıyor Herkes Aynı Mail'i Birbirine Göndermeye.. :)
Yine En İyisini Ben Yapıyorum Her Halde Başlıktan Ne Olduğunu Anlayıp Siliyorum.