away mode
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Avara kaldıysanız buyrun suyla oynayın:D http://www.artistsindevon.com/water/water_1.htm Fareyi gezdirin next le devam edin.
Şu chat yapmak istiyoruma yine girdim çatladım
Coşkun OLCAAbazalar Kuzey Kafkas kökenli bir halktır. O mesajlarda denmek istenen "Abazan" sanırım.Şimdi kökeni kaıştırma
Anlayan anladı be Çoşkun
Kuzey kafkas kökenliler abaz değil "Abhaz" dır. Yanlış anlaşılmasın
İnternette araştır abaza ve abhaza bak bakalım aynı şey mi...
Aaaa ne oluyor canıım,tartışma çıkmasın konu kapanmasın,chat yapmak istiyorum u okuyun yeter
Arkadaşım burada bi konu yok aklına ne gelirse yazabileceğin bir sayfa burası, amaç rekor kırmak.
Bırakın şu chat yapma olayını delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.
Sizinkide buna benzedi.
murderer09 doğrusu bugün keyfin yok gibi genelde hep gülersinde:D
Tartışmak iyidir insanı doğru yolda tutar.
Neo ben gizliyim bilgi veremem nerde olduğum çıkar:D
pcwordNeo ben gizliyim bilgi veremem nerde olduğum çıkar:tmm
pcwordNeo ben gizliyim bilgi veremem nerde olduğum çıkar:Ne o yoksa birisinden mi kaçıyorsun kan davası falan
murderer09 bakıyorumda neşelendin gülüyorsun.
Azra Büyüküstünüde birşeye darıltmışsınız üzmüşsünüz tesüf yani.Gitti kız.
Coşkun OLCAYok rekor kıracakmışız yok zart yok zurt bana araştır diyen arkadaşHavlayan köpeğine hoşt mu dedik ne bu şiddet bu celal.Sen araştır bakalım Abaza, Abhaza ve Abazan nedir?
Burada benim demek istediğim Abhaza olarak da geçse Abaza olarakta geçse bu bir halk adı farklı halk veya aynı halk da olsalar örneğin Abaza Mehmet Paşa vardır tarihte. Fakat bu linktekilere doğrusu için Abazan denmesi lazım, terimlerin anlamları bilinmiyorsa kullanılmamalı.
"Abhazya'da yaşayan Abhazlar, Abazalara dil açısından en yakın halktır."
bizde araştırdık abaz değil abhaza diye duyduk şimdiye kadar, bi yanlışımızı düzelttin sağol.Kafamıza vurur gibi cevap verdin ama canın sağolsun..Son Düzenleme: murderer09 ~ 07 Haziran 2009 16:59