Ozaman Atma Abi Benim 5. İşletim Sistemide Parduş Olsun Bakalım :) Ben Hep Linux'la Mac'i Karıştırıyorumda :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Sahte mail ile şifre çalma.
En salakça kısmı nedir biliyor musunuz.
gizli bir değer ile sizin mail adresinizi de sahtemail içinde göndermek.
İşte lamer burdan belli oluyor...
Hacker dediğin adam sahte mailde kendi mail adresini gizli değer içinde tutmaz salakça ve aptalcadır. Böyle mantık olur mu. Sonra o adamın mailini hackleyeceksin anlayacak gününü...
mac in kökü unixtir.
linux ile mac in kökü unixtir diyelim.
windows un kökü kendisidir ama linux ile mac in kökü unixtir. türedikleri yerler açıkkaynak kodlu sistemlerdir.
sonradan yol değiştirmişlerdir...
windows bu yüzden diğer ikisine benzemiyor...
Tüh be! sinirim bozuldu. OSX86 anakartımla uyumlu değilmiş. Boot bile edemiyor DVD'yi. Sorun DVD sürücüsünde sandım garantiye gönderdim değiştirdiler ama hala olmuyor.
Benimkide "KaaN96" olsa ne güzel olur
750. sayfayı ben açmalıydım kaçırdım :)
MuHaHaHa!!!
Yeni avatarım nasıl :D
Ne alaka?Niye yanacaksın ki seni ilgilendirir mi pembe olacağı?Hava düşüneceği.
Terslettirme akşam akşam kendini...Bu nasıl bir sözcüktür ya?Terslettirmek ne demek?
http://tdkterim.gov.tr/bts/?kate ... rslettirmek&ayn=tam
Ben arattım TDK'nin Büyük Türkçe Sözlüğünde yazmıyor ve ilk defa senden duydum.Son Düzenleme: KaaN96 ~ 01 Kasım 2009 19:02
Herkese iyi akşamlar :)
Serdar sende hoşgeldin tekrar foruma... (Foruma tekrar döndüğün konuda da demiştim hoşgeldin diye ama herhalde bakmadın o konuya. (Windows 7 bölümünde) ) İyiki tekrar döndün foruma ;)
terslemek
http://tdkterim.gov.tr/bts/?kate ... e=terslemek&ayn=tam
köylü Türkçesi.
kökünü bilmiyorsan öyle ararsın tdk da. Beni yanlış kelime kullanıyorum diye bastırmaya çalışırken kendin çökersin. Türkçede çoğu kelime yada cümle yöresel olarak dönüşüm geçirir.
kelimenin köküne in tüm kelimeyi arama tdk da hiçbir zaman.
"bizim garılar ekmek edecek böyün."
köy Türkçesi.
"Bizim kadınlar ekmek yapacaklar bu gün."
Köyde İstanbul Türkçesi kullan anlarlar ama sen Köylü Türkçesini anlayamazsın.
Herkese iyi akşamlar :)Serdar sende hoşgeldin tekrar... (Foruma tekrar döndüğün konuda da demiştim hoşgeldin diye ama herhalde bakmadın o konuya. (Windows 7 bölümünde) ) İyiki tekrar döndün foruma ;)
Sağol Mustafa.
enemy of the state- devlet düşmanı. öneririm izlemenizi.
Süleyman abi önerdi şimdi :DSon Düzenleme: PcMaKeR ~ 01 Kasım 2009 19:08