Ya Sıfır Kutusunda Gelmiş Ben Stajdayken Eve Geldim Baktım Duvara Felan Gömmüşler Neyse İşte Sonradan Dediler Bu Sorun Var İşte Ben Olsaydım Görürdüm
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Benim de az garantiye gittiğim olmadı. 6 defa PC için, 1 defa monitör için, 2 defa telefon için, 2 defa harici disk için. Daha vardır da hatırlamıyorum.
Sıfırını vermezler büyük ihtimalle. hatta onun küçük bi onarımı var sadece onu bile yapabilirler.
2 Enur Nastasja - Calabria 2007
Türkçe Değil Ama Çok Güzel Bir Şarkı Sinema(Ses) Sistemin Varsa Boofer'i Biraz Daha Fazla Aç Ve Dinle Yüksek Sesle ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n6G1aEDO-94
Natasja died on June 24, 2007, in a car accident in Spanish Town, Saint Catherine, Jamaica. Two other passengers were critically injured, but Saad's friend, Danish singer Karen Mukupa, was relatively unhurt.[2] She and the other injured were rushed to the Spanish Town Hospital where the singer was pronounced dead.
The accident was perceived as particularly acute for Denmark's music and entertainment world, not only because of Natasja's sincere and exceptionally engaging personality,[3] but also because she still stood before a career that, after some earlier setbacks and, in the preceding years, impressive successes, appeared more than ever on the rise.[4]
Natasja is buried at Assistens Kirkegård, Copenhagen's cemetery for artistic and pioneering personalities, which, aside from hosting H.C. Andersen, Søren Kierkegaard and physicist Niels Bohr, is also gradually becoming a resting place for more recent stars of the 21st century
Bu İse Yukarıdakinin Remix'i
Buda DJ MIC Çok Güzel ;)
Bu da Virtual Dj İle Gerçekten Güzel Bir Müzik yapıyor ... Ben Virtual DJ İle Okadar Uğraştım Ancak Mixer olmadığından Kaliteli olmadı olsada Zaten Pek Yapamazdım ...
DJGETDOWN
ROYAL WEAR
GEMİNİ
Bu Da DJ Mic'den Biraz Daha Güzel Bir Mix ...
http://www.youtube.com/watch?v=BMcFEPKc1Kk&feature=related
Benim de az garantiye gittiğim olmadı. 6 defa PC için, 1 defa monitör için, 2 defa telefon için, 2 defa harici disk için. Daha vardır da hatırlamıyorum.bütün sorunlar sizi buluyor :PSıfırını vermezler büyük ihtimalle. hatta onun küçük bi onarımı var sadece onu bile yapabilirler.
ben bir tek cd/dvd-rw ı garantiye vermiştim..kendi kendine bozulmıştu..
Allah kahretsin BJK 0-1 WLF :( !!!
Ha s..... 2-0 oldu Hakan'ın mallığı salak!Kaleyi boş bıraktı dunkof!!!
Bu maç biter! 83 dakikada 1 gol atamayan 7 dakikada 2 gol atabilirmi
Koçum Çarşı hala tezahüratı bırakmıyor!
Mesajı yeni gördüm.Evet BJK'lıyım.Hakan kaleyi boş bıraktı BOBô da kaleye geçti ama tutamadı!
Abooooo! 3-0
Tüh ya yarın BJK formamı giyecektim!Neyse artık yendiği bir maça.
Ben biliyom zaten Hakan'ı.Liverpool maçını hatırlamak bile istemiyorum.(8-0)