Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
x-men'i severim favorim cyclops'dur:D
Türkiye'de sinemalara çıkmadan izlemiştim=)Minority report bi bakalım sağolun.
Son Düzenleme: _Neo_ ~ 07 Kasım 2009 00:46
Askerliğimi yedek subay olarak yaptım. Çok sert, suratsız, geçimsiz, asla gülmeyen bir komutanımız vardı. Herkes ondan korkar, nefret eder, beddualar okurdu. Hatta onu eskiden tanıyanlar aldığı beddualar yüzünden başına birçok kötü olay geldiğini, çocuğunun olmadığını anlatırlardı. Bir gün plansız bir şekilde izine ayrıldı. Döndüğünde bambaşka biri olmuştu sanki. Birlik içinde kimsesiz bir çocuğu evlat edindiği dedikodusu kısa sürede yayıldı. Gerçekten de bir süre sonra kendisini orduevinde minicik yavrusu kucağındayken gördüm. O nemrut adam gitmiş, yerine şefkat dolu bir insan gelmişti. Terhis vaktim geldiğinde makamında ziyarete gittim, kahve ikram etti, bir süre sohbet ettik, sohbetin de verdiği rahatlıkla tüm cesaretimi toplayıp “Komutanım, kimsesiz bir çocuğu evlat edindiğinizi duydum, ben de yetimhanede büyüdüm. Sizi orduevinde çocuğunuzla gördüm çok duygulandım. ” dedim. Birden durgunlaştı, gülümsemesi kayboldu, yüzü bulutlandı. "Ayvayı yedim, terhis işi yattı!" derken anlatmaya başladı. Gençken Güneydoğu'da yaralanmış, bu yüzden çocuğu olmuyormuş. Karısı kendisini daha hastanede yatarken terk etmiş, yıllarca bekâr yaşamış. İkinci karısına durumunu anlatıp evlenmiş ve evlat edinmek için uzunca bir süre beklemişler. Ben odasından çıkarken “Bunlar aramızda sır, ona göre.” dedi. Komutanım sırrınızı ömür boyu saklardım ama binlerce kimsesiz çocuk yetimhanede beklerken, tüp bebek için sırada bekleyen yüzlerce insana hikayeniz örnek olabilir diye düşündüm. Ne olur affedin.
Yukardaki yazı itiraf.comdan birisine ait. İbret almak gerekir!
Askerliğimi yedek subay olarak yaptım. Çok sert, suratsız, geçimsiz, asla gülmeyen bir komutanımız vardı. Herkes ondan korkar, nefret eder, beddualar okurdu. Hatta onu eskiden tanıyanlar aldığı beddualar yüzünden başına birçok kötü olay geldiğini, çocuğunun olmadığını anlatırlardı. Bir gün plansız bir şekilde izine ayrıldı. Döndüğünde bambaşka biri olmuştu sanki. Birlik içinde kimsesiz bir çocuğu evlat edindiği dedikodusu kısa sürede yayıldı. Gerçekten de bir süre sonra kendisini orduevinde minicik yavrusu kucağındayken gördüm. O nemrut adam gitmiş, yerine şefkat dolu bir insan gelmişti. Terhis vaktim geldiğinde makamında ziyarete gittim, kahve ikram etti, bir süre sohbet ettik, sohbetin de verdiği rahatlıkla tüm cesaretimi toplayıp “Komutanım, kimsesiz bir çocuğu evlat edindiğinizi duydum, ben de yetimhanede büyüdüm. Sizi orduevinde çocuğunuzla gördüm çok duygulandım. ” dedim. Birden durgunlaştı, gülümsemesi kayboldu, yüzü bulutlandı. "Ayvayı yedim, terhis işi yattı!" derken anlatmaya başladı. Gençken Güneydoğu'da yaralanmış, bu yüzden çocuğu olmuyormuş. Karısı kendisini daha hastanede yatarken terk etmiş, yıllarca bekâr yaşamış. İkinci karısına durumunu anlatıp evlenmiş ve evlat edinmek için uzunca bir süre beklemişler. Ben odasından çıkarken “Bunlar aramızda sır, ona göre.” dedi. Komutanım sırrınızı ömür boyu saklardım ama binlerce kimsesiz çocuk yetimhanede beklerken, tüp bebek için sırada bekleyen yüzlerce insana hikayeniz örnek olabilir diye düşündüm. Ne olur affedin.Bir solkuda okudum bende Çok Güzel Birşey Çok ...Yukardaki yazı itiraf.comdan birisine ait. İbret almak gerekir!
Serda Abi Dün Canımı Çektirdin Çektirdin Bak Sabahın Köründe Gittim 2 Paket Büyük Boy Acılı Cips Alıp Geldim :S :D
LEVEL'ın sitesindeki Assassin's Creed 2 incelemesi kaldırılmış.Zaten bekliyordum böyle bir şey olmasını.