xmenevrenya arkadaşlar bu eokul tam olarak nezman açılacak notlarıma bakacaığıKarneyi aldıktan sonra bakarsın
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
dur bakaLm daha buqün kapanıyo okuL, nedir bu okuL aşkı böyLe =)
bu REP nerden veriLioo, 11oLmuş benm
bende vermek istiorum nasıL oLcak
xmenevrenE.g.E vs G.n.Ydostum çok spam maiL yersin, msn`nini bence rekLam etmeoverclock ve soğutma ile ilgili sorunlarınız için xmen_evren@hotmail.com msn adresimden elimden geldiğince yardım ederim
StaNOnEbu REP nerden veriLioo, 11oLmuş benmUzmanına sorun bölümünde, ziyaretçiler verebiliyor. Biz veremiyoruz diye biliyorum.
bende vermek istiorum nasıL oLcak
Sayfa 100,200,300... görünce kutlama yaparız artık:D
StaNOnEdostum çok spam maiL yersin, msn`nini bence rekLam etme
arkadaşlar gerek windows olsun gereksede diğer üreticilerinn yaptığı gereksiz uygulamaları yazarmısını
haftalardır flash diske mozilla yı kurmaya çalışıyordum fakat ve lakin bir türlü başaramıyordum taki, chip.com.tr de yayınlanan portable yazılımları görünceye kadar umarım firefox çalışır yoksa her gün hergün firefox kurmaktan canım çıkacak buradan chip'e bir kez daha teşekür ediyorum tüm çalışanlarına saygılarımı sunuyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum
iyi akşamlar ...
öss'den ziyade yds enterese ediyor bu sene. zaten ösym nası çalışıyorsa sınav bölgesi olarak taksim ve beyazıt'ı işaretledik gidip taa maslak'ı vermişler anasını satim...:@@