Yazı tipi Verdana, pek yakında Tahoma... Öte yandan şimdi yeni forumun kullanma kılavuzunu oluşturmak gerekecek... Off...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Selçuk İslamoğluYazı tipi Verdana, pek yakında Tahoma... Öte yandan şimdi yeni forumun kullanma kılavuzunu oluşturmak gerekecek... Off...Selçuk abi şimdidden off larsan işimiz var senle
oLc001ReiSHerkes İzlediği Diziyi Yazsın. Çok Görünen Diziyi Konuşalım ?Tüm cnbc-e dizileri.
Prison bitirdim. Heroes bitirdim. Çok merak ettiğim D.R House dizisine başladım 2 sezondayım şidddetle tavsiye ederim. TNT de veriliyormuş sanırım.
harika bi film ya çılgın doktor. :) dene me yanılmayla HAta tedavi ediyor. hasta tedavi etmede sıradışı ilginç stratejileri var..
Arkadaşlar daha kaç sayfa kaldı??
Şu İtalya başbakanı Silvio Berlusconi'nin yerinde olmayı çok isterdim yahuuu ...:) Ekstrem bir hayal olsada....
Siz bu hızla çıkmaz ayın son çarşambasına ancak rekoru kırarsınız
nereyi dolduracağız bu rekor için
rekoru kırarsak kırdığımızı nerden anlayacaz
ünlü mü olacam ben xD
nereye parmak bascaksak söleyin de benim de katkım olsun.Manyak flood yaparım vallaha :D
kırdık mı rekoru yoksa ne çok sayfa olmuş.
Hadi sayfayı İNCİLERLE DOLDURALIM
"türbülansın ustasıyım,gözlerinin hastasıyım"
115 sayfa olmuş:D 17 hazirandan bugüne kadar bilgisayarım servisteydi.Hemen geldim:D
Yeni foruma geçildimi forumun yazı tipi değişmiş sanki,benim bilgisayardan kaynaklanmıyodur heralde:D
Ünlü olacaksak kendime yeni bir imza stili bulayım hayranlarıma imza dağıtırken havalı olsun:)
Hadi rekoru kıralım da nickimiz tarihe geçsin. :D
furkan_dikiliE ozaman ben bir şey sorim hep televizyonlarda filan görürüzde hiç canlı UFO gören varmı ?Görmedim. Uzaylılarla konuştuğunu da söyleyene inanmam. Ama tabii ki, insanın evrendeki en akıllı canlı olmadığını, aslında insanın hatta dünyadaki bir çok mahlukattan 2009 itibariyle daha geride olduğunu düşünüyorum.
Öylesine sordum hem Ben ufolara filan inanmam.