ahmeyt05Üçü bir arada bol kahveli ya da normal severim, çikolatalı eh..Fındıklıyı hiç sevmem. Nedense bana hep çok çakma geliyor fındıklı olan.Çay sevilmez mi Ahmet...Çay hiç sevmem. Siyah çay nefret ederim. Yeşil çay severim, özellikle yaseminli olacak. Canım çekti ama evde kalmamış. :(
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Nefes alma, Efes al..
Var mı Efes Extra gibisi, %7,5 alkol oranı of of.. 2 saatte 5 tane 50'lik içerim, yine sarhoş olamam.. =)
Çay ben de sevmem, biradan daha çok kafa yapıyor bende o derece.. Artık şekerimi mi düşürüyor neyse.. =S
Mustafa@PCÇay sevilmez mi Ahmet...Son bir ayda sanırım, bir defa içtim. Çok az şekerli. :)
PcMaKeRgünde altı bardak çay 2 nescafe (3ü bir arada ) 5 şekerli :Dhocam aynı kategoriye giriyoruz ama sizin sigaranız yok
4 bardak kola ortalama.
can sıkıntısı olursa ayran. :Dduruma göre içiliyor. pc başındaysan günde 10 saat içiliyor.
Su içmem arada içerim :D yemekte falan.
OnlyMann1 günde
yaklaşık 10 bardak (duble) siyah demli çay,
2 bardak Sade cafe,
1 fincan (duble) Türk kahvesi (fincan yetmiyor)
yanında da sigara içiyorum. Ama en keyiflisi Türk Kahvesi tabiki..
PcMaKeRsigara olmadığını nereden biliyorsun ?Ne kadar içiyorsunuzBenim bazen günde 1 paketi buluyor...
Bazen günde 5-6 tane...
PcMaKeRsigara olmadığını nereden biliyorsun ?o kadar malzeme onsuz gitmez ama yazmamışsınız nerden olacak ki? artık adetini reklam olmasın diye yazmadım (paket olarak)
Ben de buraya bir not düşmek istiyorum =)
BEYNİN 3 DÜŞMANI
Buna göre fazla alkol, beyin damarlarını tıkıyor ve hücreleri öldürüyor. Bir süre sonra hafıza da etkileniyor. Kafein ve sigara da beyin damarlarını daraltıroy. Günde 3 fincan fazla kahveden uzak durulması gerekiyor.
Kafein ve sigara: Beyindeki damarların daralmasına yol açıyor. Etkisi uyuşturucu ve alkolden de kötü oluyor. Beynin ön lobunda görülen siyah noktalar kişiyi depresyona karşı savunmasız kılıyor. Orta kısımlardaki siyah noktalar zayıf hafızanın habercisi. Kitap, günde 3 fincandan fazla kahveden uzak durmayı tavsiye ediyor.
Alkol: Fazla alkol tüketmek beyin damarlarının tıkanmasına ve hücrelerin yavaş yavaş ölmesine neden olur. Ön lobdaki siyah lekeler karar verme yeteneğinin zayıflamasına, refleksleri kontrol edememeye ve yüksek depresyon riskine işaret ediyor. Orta kısımdaki lekeler dil, müzik yeteneklerini ve hafızayla ruh durumunu olumsuz etkiliyor. Dengesiz davranışlara neden oluyor.
Alıntıdır.
Ona göre
mystical93Ben de buraya bir not düşmek istiyorum =)Geç bunları.. Nasılsa ölücez..BEYNİN 3 DÜŞMANI
Buna göre fazla alkol, beyin damarlarını tıkıyor ve hücreleri öldürüyor. Bir süre sonra hafıza da etkileniyor. Kafein ve sigara da beyin damarlarını daraltıroy. Günde 3 fincan fazla kahveden uzak durulması gerekiyor.Kafein ve sigara: Beyindeki damarların daralmasına yol açıyor. Etkisi uyuşturucu ve alkolden de kötü oluyor. Beynin ön lobunda görülen siyah noktalar kişiyi depresyona karşı savunmasız kılıyor. Orta kısımlardaki siyah noktalar zayıf hafızanın habercisi. Kitap, günde 3 fincandan fazla kahveden uzak durmayı tavsiye ediyor.
Alkol: Fazla alkol tüketmek beyin damarlarının tıkanmasına ve hücrelerin yavaş yavaş ölmesine neden olur. Ön lobdaki siyah lekeler karar verme yeteneğinin zayıflamasına, refleksleri kontrol edememeye ve yüksek depresyon riskine işaret ediyor. Orta kısımdaki lekeler dil, müzik yeteneklerini ve hafızayla ruh durumunu olumsuz etkiliyor. Dengesiz davranışlara neden oluyor.
Alıntıdır.Ona göre
Zararlı olan her şey de güzel mi olur şu hayatta =)
CU_GS7Geç bunları.. Nasılsa ölücez.."Nasılsa ölücez" demene pek katılmıyorum ama zararlı olan her şeyin güzel olduğuna sonuna kadar katılıyorum =)
Azra BüyüküstünOlduğunu hiç sanmıyorum forumda bende dahil,biraz acıymış tadı ama denemeyi isterdim.Ben geçen ay Urfa'da içmiştim. Acı, ekşi, garip bir şey. Hafif tuzlu gibi geldi bir de bana. İki tane içtim, ufacık bir fincan da bir iki yudum kadar. Tabi acı olduğunu tahmin ettiğim için bir yudumda içtim. Meğer, onu yavaş yavaş acısını duya duya içmek gerekmiş ama ikinciyi içmedim. :)
üçü bir aradalardan ben sadece bol kremalı olanları severim diğerleri pek hoşuma gitmiyor.
Hazır kahve olarakta en güzeli bence Jacobs diğerlerinin tadı yaramaz.Geçen yaz değişiklik olsun diye Jacobs'un üçü bir aradasını almıştım. Çok güzel bir kahve tadı geldi. İçindekilere baktım, 18 gr kahve yazıyordu. Nescafe'ye baktım onda 12 gr yazıyor. Tadı gerçekten fark ediyor. Artık nescafe içince, şekerli sulandırılmış bir şey gibi geliyor. O yüzden onun da bol kahvelisini tercih ediyorum.
mystical93"Nasılsa ölücez" demene pek katılmıyorum ama zararlı olan her şeyin güzel olduğuna sonuna kadar katılıyorum =)Ölücez abi, sen de ölücen kabul et.. =) Bari mutlu olduğumuz şeyleri yaparak ölelim derim ben tabi belli kurallar ve saygı dahilinde..
CU_GS7Geç bunları.. Nasılsa ölücez..aha murphy kanunu:
"Yediğinizin tadı güzelse, sağlığınız için zararlı; tadı kötüyse, sağlığınız için yararlıdır..."
CU_GS7Ölücez abi, sen de ölücen kabul et.. =) Bari mutlu olduğumuz şeyleri yaparak ölelim derim ben tabi belli kurallar ve saygı dahilinde..Doğru diyosun da..=) Acı çekerek ölmektense sağlıklı bir şekilde yaşayıp da ölmeyi tercih ederim.
mystical93... Kitap, günde 3 fincandan fazla kahveden uzak durmayı tavsiye ediyor...Hangi kitap o?
ahmeyt05Yok kitabı alıp okuyacağımdan değil. Konuya katkısı olsun diye sordum. :Hee anladım
CU_GS7Geç bunları.. Nasılsa ölücez..Anneme "yemeğine tuz ekme, onlar sana yol su elektrik olarak döner ilerde" dediğinde verdiğim cevap.
Zararlı olan her şey de güzel mi olur şu hayatta =)CU_GS7Zararlı olan her şey de güzel mi olur şu hayatta =)Katılıyorum.