Herkese Selam.
Şu başlılar beni yine güldürdü :)
Vistada var mı?
Üstelik konu yanlış yerde :)) Oyunlar bölümünde.
Vistada delilik var mı diye anladım bende
bana çıkacak ben ne yaparım ilk önce biliyor musun bilmiyorsun tabikide :DSerdar Abi hiç şaşırmadım biliyor musun? Senin gibi teknolojik bir adamın böyle hayaller istemesi normal aslında...
2 trilyona datacenter kurarım.
bir senelik tellcomdan 10 gblik fiberoptik internet hattı çektiririm peşin paraya.
1 trilyonlukta makina vb şeyler alırım.
en düşük fiyata satarım tr de piyasayı felç ederim.
Tek rakibim rapidshare :P bastıracam parayı kuracam serverları... ilk etapta 1 petabayt.fiberoptikleri bağlayınca olur bomba.Maksat Türkiye'ye hizmet.
Aylık 10 TL
3 Aylık 20 TL
6 Aylık 40 TL
Yıllık 120 TL
:D:D:D:D
Üffff işte asıl rekor buna denir.Tam 17,5 saattir kimse mesaj atmamış buraya
Neyse konuya geçeyim fazla uzatmadan...
Ünlü yönetmen Stanley Kubrıck in 1971 yılında yaptığı ve ne zamandır izlemek istediğim Otomatik Portakal(A Clockwork Orange)filmini az önce izledim.(İzlediğim en sıradışı film diyebilirim.)
Size sadece şunu söyleyeceğim.Ben bu filmi sadece belli bir sinema birikimi olan arkadaşlar izlesin diyorum.
Bu filmi izleyince sinemaya bakış açınız oldukça değişecektir.
Film çok fazla cinsellik ve şiddet içerdiğinden ailecek izlenmemeli.
Ülkemizde gösterimi yasaklanmış olan filmin 1996 yılında sansürlü olarak gösterimine izin verilmiş...
Tüm zamanların en iyi filmleri listesinde 70. sırada yer alıyor...
Filmle ilgili ayrıntılı bilgi için buraya bakabilirsiniz.
hahahah :D benim netimde son zamanlarda yavaşladı :S:S
Üffff işte asıl rekor buna denir.Tam 17,5 saattir kimse mesaj atmamış burayaYeterli bir sinema birikimim var ve izlediğim her filmin olumlu bir yanını mutlaka bulurum. Filmin konusu farklı geldi. Eski filmler izlemek hoşuna giderim. Özel mesajdan ulaşayım bakayım sana.Neyse konuya geçeyim fazla uzatmadan...
Ünlü yönetmen Stanley Kubrıck in 1971 yılında yaptığı ve ne zamandır izlemek istediğim Otomatik Portakal(A Clockwork Orange)filmini az önce izledim.(İzlediğim en sıradışı film diyebilirim.)
Size sadece şunu söyleyeceğim.Ben bu filmi sadece belli bir sinema birikimi olan arkadaşlar izlesin diyorum.
Bu filmi izleyince sinemaya bakış açınız oldukça değişecektir.
Film çok fazla cinsellik ve şiddet içerdiğinden ailecek izlenmemeli.
Ülkemizde gösterimi yasaklanmış olan filmin 1996 yılında sansürlü olarak gösterimine izin verilmiş...
Tüm zamanların en iyi filmleri listesinde 70. sırada yer alıyor...
Filmle ilgili ayrıntılı bilgi için buraya bakabilirsiniz.
Arkadaşlar Kis 2010 yükledim lisansı giriyorum şöyle bir uyarı veriyor: Number of activations using the code exceeded. Birden fazla kullanamazsın gibi bir şey söylüyor galiba. Bu lisansı 22 Ekim günü almıştım, Win7'nin çıktığı gün. Bir çözümü var mı?
Arkadaşlar Kis 2010 yükledim lisansı giriyorum şöyle bir uyarı veriyor: Number of activations using the code exceeded. Birden fazla kullanamazsın gibi bir şey söylüyor galiba. Bu lisansı 22 Ekim günü almıştım, Win7'nin çıktığı gün. Bir çözümü var mı?Format attın lisansı de-aktif etmedin sonra windows 7 kurup kis i kurdun seri noyu girdin bunu dedi demi. Aferim.
şimdi bu konu rekoru egale etmek için açıldı bunun yeni rekor olduğunu tescilleyecek kişiler diyecekki: "Rekor kırılan konuda kayda değer mevzular vardı siz resmen laf olsun torba dolsun yapmışsınız.." İşte o zaman çingar çıkar
şimdi bu konu rekoru egale etmek için açıldı bunun yeni rekor olduğunu tescilleyecek kişiler diyecekki: "Rekor kırılan konuda kayda değer mevzular vardı siz resmen laf olsun torba dolsun yapmışsınız.." İşte o zaman çingar çıkarvalla çıkar o zaman bi konu daha açılır ben o konuyu britney le ilgili şeylerle doldururum rekoru tek başıma kırarım
Hayalet_26 o filmi her seferinde çeşitli sebeplerden dolayı izleyemedim.Birgün izlicem işl :)
Avatara gittim bugün.Cidde nçok sağlam film olmuş.Ama anlamadığım şey şu, 2 sene uğraşıp dil yapılmışya hani bu film için.Filmde basit birkaç cümle dışında hiç kullanılmıyor film.Yapılmasaymışta olurmuş gibi geldi.Biraz bana Apocalipto yu anımsattı film ama tabiki çok daha güzell.
Ha yüzüklerin efendisi mi avatar mı derseniz.Yüzüklerin efendisi extended hd derim.
esaretin bedeli diyorum başkada birşey demiyorum..
neyse oooo saat 12 yi geçmiş fear 2 oynarken hepten unutmuşum zamanı...herkese iyi geceler..yarın görüşmek üzre..