ya şu 5800 herşey güzelde dokunma olayı beni tutuyor :) N73 le devam
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Katılmamam imkansız yakında yapılacak hiçbirşey kalmayacak bu hızla giderlerse sonumuz çabuk yaklaşıBack To The Future serisini izlediysen böyle uçan arabaların olduğu, kıyafetlerin ıslandığında dakikasında kuruduğunu ve vücuta göre ayarlandığını anlatıyorlardı gelecekte. Daha göreceğimiz çok şey var gibi geliyor bana...
Google bile tarayıcısının reklamını bu ugpa7 adlı şahsiyet kadar yapmıyordur. Adamın hakaret etmediği kişi kalmadı. Yöneticiler görmüyor mu bu adamı?
:D Valla öyle görünüyor :D eline geçenBiz adama yine de saygılı davranalım diyoruz. Onun fikirlerine karşı kendi fikirlerimizi söylüyoruz ama suçlu olduk bir de. Onlarca konu açtı aynı şey hakkında. Ne Chrome'muş gerçekten. Kullanıyorsan kullan. Bize ne bundan? Bu ülkede bir kişinin fikirlerine karşı fikir söylersen suçlanıyorsun zaten.
İşte o erdeme kavuşmak çok başka bişey kişilerin görüşüne saygı denen bişey yok hani görüşünü söyle der sonra söylersin adamla davalı olursun yani söylesen bir der söylemesen ayrı bazı konulara cevap vermeye çekiniyorum :D kavgalı olmayalı kimseyle diye gerçekten mantık sınırlarını zorlayan şeyler var :)
Arkadaşlar şunu sorayım aklımdayken Manga sizce ne yaparManga'yı çok seviyorum. Müziğini çok beğeniyorum ama Eurovision zor yani. MTV'de bende yüzlerce oy verdim Manga'ya. Kazandı haketti de sonuna kadar ama Eurovision'da bildiğin gibi sadece müziğe oy verilmiyor. Politik oyunlar da dönüyor işin içinde...
Manga'yı çok seviyorum. Müziğini çok beğeniyorum ama Eurovision zor yani. MTV'de bende yüzlerce oy verdim Manga'ya. Kazandı haketti de sonuna kadar ama Eurovision'da bildiğin gibi sadece müziğe oy verilmiyor. Politik oyunlar da dönüyor işin içinde...Ya oraya mustafa topaloğlu bile çıksa :D söylese benim tütlerim diken diken oluyor Mangada kendini kanıtladı dediğin gibi Güveniyorum sonuna kadar şahsen ama işin içine politika giriyor ya her sene aynı şey insanlar müziğe verseler şu oyu sonuçlar çok farklı olacak inanıyorum ama yok İlla bir hile hurda varSon Düzenleme: By_Kert ~ 14 Ocak 2010 15:02
Ya oraya mustafa topaloğlu bile çıksa :D söylese benim tütlerim diken diken oluyor Mangada kendini kanıtladı dediğin gibi Güveniyorum sonuna kadar şahsen ama işin içine politika giriyor ya her sene aynı şey insanlar müziğe verseler şu oyu sonuçlar çok farklı olacak inanıyorum ama yok İlla bir hile hurdaHaklısın. Yine de yolları açık olsun. Destekliyoruz kendilerini. Gayet de başarılı şekilde Türkiye'yi temsil edeceklerinden yana kuşkum yok.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
Vay anasını, tff'nin yayın hakları ihalesini digiturk satın aldı. Amma çekişmeli bir ihale oldu. Tüh ya bizde 1 ay önce digiturk ü iptal ettirmiştik, keşke ettirmeseydik :(