Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Herşeye rağmen işini severek yapmak gibisi yok.aynı sorun bendede var flash diske veya hariciye büyük dosya atmıyor 10 mb üstü dosya atarken donuyor bende mecbur öteki pc ye aktarıp ordan atıyorum
____
Hafıza kartına dosya atarken bu hatayı alıyorum.Sebebi nedir acaba ?
Bir çıkıyor bir çıkmıyor hata.Ne yaptığı belli değil.
İnternette çok kişi sormuş bunu ama doğru dürüst cevap yok.Dosya sistemi arızalıdır vs vs.Arızalı felan değil eminim ama neden olduğunu çözemedim.Kopyaladığım dosyada sağlam.
Farklı dosyalarda da yaptı ancak çıkarıp takınca düzeldi, sonra tekrar yaptı.Bağlantıda sorun yok eminim.
Birde hep kopyalamanın sonuna doğru yapıyor.
http://www.facebook.com/video/video.php?comments=&v=1334309674307
bu videodaki şarkının adı ne
http://www.facebook.com/video/video.php?comments=&v=1334309674307
bu videodaki şarkının adı ne
bende zor girdim donuyor internet
Merhaba arkadaşlar!
Bugun bir nostalji yaptım Dosbox yükledim ve Hayatımın oyunu Wolfenstein 3D
oynadım hiç sıkmadı , dedim çocuk yaşta oynuyorduk eşşek kadar olduk hala zevk veriyor oyunun boyuta baktım 700 küsür kB şimdi gta 4 bi baktım 15 gb:)
pcmaker kardeş özel msj ı kapatmışsın galiba ulaşamıyorum sana ..
pcmaker[at]hotmail.com.tr
msn olarak ekleme kullanmıyorum farklı msn adresim var mail olarak gönder.
özel mesajları kapattım yığınla soru geliyor saçma saçma canı sıkılan soru soruyor.
milleti google a yönlendirmekten sıkıldım artık.
Günaydın CHİP Online;
Creative A500 cidden sağlam hoparlör. Aldığıma bir gıdım bile pişman değilim. Cmedia Ses kartım ile bile muazzam bir kalite elde ediyorum. Ses düşük seviyede, BaSs 'da aynı seviyede. Ama müziğin şiddeti cidden etkileyici. Sabah sabah dolaplar camlar sallanıyor.
Şuanki dinlediğim müzik;
Belly ft. Snoop Dogg - Hot Girl [ Dirty ]
Creative A500
* Herkese İyi Pazarlar, İyi ForumLaR...
Kendi evimize taşındığımız için foruma giremiyordum :( 1 hafta sonra int. bağlatacam.
Sağlıcakla kalın :)
Önceki gün kasayı temizledim. Bir araba toz çıktı ve sanki temizlemeden önce daha soğuktu bilgisayar. Acaba "çalışıyorsa dokunma" kuralına mı uymalıydım.
Önceki gün kasayı temizledim. Bir araba toz çıktı