MemATI ha...
Süper :D
Aman tanrım ne kadar düşünceliler :)
Ehehehehehe :D Bilgilerini keyloggerlar kapmasın diyor.
Gerçi internet kafeler için iyi olmuş.__________________
Arkadaşlar 3 kasanın ağ ile bağlı olduğu bir ofiste, youtube a sorunsuz tüm kasalardan girilebiliyordu.Lakin bir kasanın değiştirilmesiyle birlikte yeni ağ kuruldu ve artık youtube a girilmiyor.Tüm kasalarda da dns ayarı mevcut.
Bu sorunu nasıl çözerim ?
Hepsinde xp kurulu.Son Düzenleme: _hEro ~ 21 Nisan 2010 13:42
Bir kitabı karıştırırken gözüme ilişti... Güzel bir taarruz dörtlüğüne benziyor. Bana da yakıştı...
Mukteza-yı hükm-ü kanun-u tabiat böyledir
Düşmek üzere yıldırım ekser muallâ tak arar
Çok mu namerdin felâketten selâmet bulması
Herkese gelmez belâ erbab-ı istihkak arar
Bu dörtlük kurtuluş ve istiklâl için yeni nesle ölmeyi öğreten adamın kaleminden: Namık Kemal. Bunu ben söylemiyorum; gerektiğinde askerlerine ölmeyi emreden Mustafa K. Atatürk söylüyor... Zira Türk askeri bu yüzden yenilmez, Çanakkale bu yüzden geçilmez... Ulus olarak varlığımızı bu cesaretimize borçluyuz...
Şimdi bir emir veya görev verilse şahsen bütün hayatımı ve her şeyimi bırakıp gözümü kırpmadan vatan için seve seve ölüme gidebilirim!
Tak: Darbe.
Erbab: İşinin ehli.
İstihkak: Hakkı olma, hak kazanma.
allahım yarabbim :d ne vakalar var şu dünyada :D
Selam yorumsuz naber kanka :)
benden de iyiyidr sınavlarla uğraşyoz bu arada formunun tasarımı çok hoş olmuş eline sağlık bide özel msj kutuna bakar mısın .
Herkese iyi forumlar
Yorumsuz nerelerdeydin :)
Yorumsuz üyeliğimi aktif et :P
yorumsuz_ o forum senin mi.
Eğer seninse şu üye olma şeyini kaldır milletin gözüne sokmayın bu tür şeyleri. Bakayım nasıl bişi diye açtım direk o çıktı kapattım. İnsanı gıcık ediyorlar internetin heryerinde var bu.
Anlamıyorum zorla üyelik yaptıranlara üye olmak isteyen zaten olur ki.