http://www.donanimhaber.com/AMD_ ... nileniyor-17677.htm
AMD mi Nvidia mı?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
çoktaaan okudum dh den onları :D
bence amd
hele birde overclock yapacaksan
pek iyi bi şey olmaz bütçeyi yükseltsen hero_
Benim bir telefona 550 lira vermeyi düşünmem bile mucize.
Döküntü w700im artık her işlevinde kapanır hale geldi.Yeni telefon almam lazım.
Şg kf750 yide düşünüyorum ama şu saatten sonra alacağım telefonun wifi özelliği olmalı.
Bana en uygunu sanırım Nokia 5800.Ama onunda çok sorunlarını okudum.
wi-fi diyorsan bende 5800 derim, bende kullandım şahsen herhangi bir problem yaşamadım ama.
Bende meslek Lisesi Bt öğrencisiyim.
Geçen sene stajı okul da yaptırdılar
Bu Sene dışarda olcak sanırım bu konuda bende bilgilenmek isterim
Teşekkürler...
İlginç hastalık! Karısına alerjisi varmış!Karısına alerjisi olan İngiliz adam eldiven kullanmak zorunda
İngiliZ Darren Young, karısına dokunmak istediğinde eldiven kullanıyor. Kozmetik ürünlerine ve kremlere alerjisi olan Young, karısına krem veya nemlendirici sürdüğünde dokunamıyor. Dokunduğunda ise kalbi çarpmaya vetansiyonu yükselmeye başlıyor. Young’un kozmetikte kullanılan Polietilen glikola adlı maddeye alerjisi var.
ARakdaşlar 11. sınıf Bt öğrencisiyim seneye staj yapacağımBen de BT 10.Sınıf öğrencisiyim. bize bu yıl 1 ay bir dahaki yıl 2 ay staj var... sizde sadece 11.sııfta mı staj var
Ne tür yerlerde staj yapsam iyi olur. Mesela fabrikaların bilgi işlem bölümleriyi imiidr??
Tavsiyeleriniz varsa beklerim .(İşi öğrenebileceğim türden yerler olsun)
Yok biz de 10 da da vardı 11 de de olacak
Biz 10 da 2 hafta yaptık
Bu sene de 2 ay yada 1 ay olucakmış
Seneye de okul un 3 günü staj da olcak
Ben de BT 10.Sınıf öğrencisiyim. bize bu yıl 1 ay bir dahaki yıl 2 ay staj var... sizde sadece 11.sııfta mı stajbizde sadece 12. sınıf ta staj var fakat
diğerlerinde olduğu gibi 1 ay falan değil.
haftanın 3 günü staj 2 gün okul okul bitene kadar bir sene boyunca böyle
iş yerine göre cumartesi pazar da yapabiliyorsun belli olmuyor
Merhaba CHİP Online !
Ne güzel yağıyor demi ya. Sabahtan etkisini gösteren mükemmel yağış hayla devam etmekte ve İstanbul 'u etkisi altına aldı. 5 dakikalık yolu 15 dakikada geldim sırf Converse ( düz taban ) ile kaymamak için.
Yarın daha da etkili olup kar yağışı artıcakmış. İnşallah öyle olur.
Herkese İyi Akşamlar, IYI ForumLaR...
neymiş bu motor :D peki sislide nasıl oluyor ? motor..