Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
_hEro,şöyle söyleyeyim,700-800 kb'ları görünce coşuyorsun download'lar son sürat geliyor.Tam 8'e alışmışken 512k'ya düşünce o hız o kadar az geliyor ki :(1mbitle buluyorum 70-80 ki iyice abansam çokrahat 120 lere ulaşırım.İndirmek istedikten sonra kim tutabilir :)
Ama şu aralar pek download yapamadığım için benim için bu sorun değil.Geçen ay 512k'yı görmedim bile.
Eğer 15 gb'ı en az 5-10 gb geçeceğin garantiyse 2 mbit iyi.Ama en fazla 20 gb download yaparım diyorsan netlimitsiz.
Bu arada netlimitsiz'de 8 mbit'i ay başında hemen göremiyorsun.Benim net 3'ünde 4'ünde hızlanıyor.
Ya ben düşmüyor bende falan diyenlerden dolayı bi riske girmek istemiştim ama anlaşılan o ilk çıktığı zamanlardı.1mbite 45 veriyororum ,2kat hız için 4 lirada verilir yani.
2 mbit 49 lira kaç ay böyle ttnetin sitesinde 60 küsür gösteriyor...
arkadaşlar lord of the rings;conquesti 2. kez bitirdim,oyun çoğu konuda vasat ama 1 konuda bayılıyorum oda kötüleri oynayabilmemiz,son görevde özellikle keyiften öldüm, hobbitleri evire çevire geberttim ağaç adamları yaktım, en son gandalfi öle bi geberttimki:D ohh rahatladım o sakkallı ölünce:D
Hergün öğlen yemekten sonra balkonda sigara içerken bu arabaya bakıyordum(bu resimdeki arabanın neredeyse aynısı diyelim)ALLAH onları bildikleri gibi yapsın. Birde sahipleri iyi bakıyorlamış, iyice sövesim geldi.2 gün önce arabayı öyle bir çizmişlerki neşem gitti. Hyundia Coupe araba.
O çizeni bulacaksın ellerini yüzünü çizip güzelce döveceksin. Ne istediniz güzelim arabadan. Sahipleri elleriyle parlatıyorlardı arabayı her
dinledin mide konuşuyon töbe töbe.
http://haber.gazetevatan.com/hab ... 286764&Categoryid=8
Darth Vader istanbulda gazetelereden okudum balık tutuyor yaw. baya güldüm fotoğraf çektirmek isterdim.
Çin'in Yeni Kopyası:youtubecn
Resmi büyütmek için tıklayın
Çin'in Kendini Aştığının Kanıtı: Cep Telefonu veya Elektronik Cihazları Kopyalamak Çinlilere Yetmedi
Naber millet?:)
Malum okullar nete giremedim bi bakyım dedim şöyle Chip Online'a :)
Benim makinede iyice bozuluyor.