sweet dreams diye beyoncenin birde bat for lashes diye bi grubun şarkıs vardı bende,bunu ilkkez gördüm..
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
evet orjinaliyle severim ben şarkıyı:D arabayıda,ondan modifiye olayını sevmem pek, bu arada abicim adem abi 3dmark06 skorunu gösterio,cpsu skorun 4387 diorum,yok 17 bin dio,allah aşkına işlemcinin 17 bin puan alması normalmi? i5 750 sonuçta..Bırak söylesin...
Kocaman yazılarla yazmış zaten 3dmark06 ile vantage.
cpu score ile ekran kartının belirli yüzdeleri ile alınan sonuç gerçek sonuçtur...
Dsmartta ne acayip kanallar var yaw.
http://www.dsmart.com.tr/ChannelDetail.aspx?ChannelId=308
Yuh Marc Dorsel.
Rocktan konu açılmışken iki üç şarkı paylaşayım dedim bende :)
Bunda söz yok ama gitarlar süper girişi bir yerden alıntıya benziyo ama güzel :)
Amon Amarthtan güzel bir şarkı
Children Of Bodomdan güzel bir şarkı
Buda nostalji olsun =)
Bioshock 2 kuruyorum.O şahane atmosferi korumuşlardır umarım.Oh be koç gibi fps buldum sonunda.
* Eurogamer – 8
* Destructoid – 8.0
* GiantBomb – 4/5
* Wired – 9
* Videogamer – 9
* GamesRadar – 10
* 1UP – B+
* TeamXbox – 9.2
* JeuxVideo – 4/5
* Play3 – 8.5
* Guardian – 5/5
* CVG – 9.1
* GameDaily – 9
* Gamezone – 9.0
* GT – 8.8
Bioshock iyidir _hEro.Oyna kesin oyna.Pişman olmayacaksın.İki oyun sonunu da gör,3.yü görmesen de bir şey kaybetmiş olmazsın.
O değil de,Dragon Age Origins fena sardı monitöre kitliyor beni.Başlar sıkıcıydı ama ilerledikçe güzelleşiyor oyun.
Bioshock iyidir _hEro.Oyna kesin oyna.Pişman olmayacaksın.İki oyun sonunu da gör,3.yü görmesen de bir şey kaybetmiş olmazsın.Sarmazmı ya.Dehşet bi oyun Dragon Age.
O değil de,Dragon Age Origins fena sardı monitöre kitliyor beni.Başlar sıkıcıydı ama ilerledikçe güzelleşiyor oyun.Bioshock 1 i aylar önce bitirmiştim ztn.2 Sonunuda gördüm.3ü salla zaten :)
2ye başladım bugünde pek vaktim yok.Biraz oynayabildim.Yine mükemmel ama ;)
https://www.chip.com.tr/forum/bio ... rtisma_t151917.html
Evet.Bioshock oynanması gereken oyun.2'nin de öyle olduğuna eminim.
dragon age rpg türünde bi oyunmu?, benimde witcherim var 2 yıldır oynarım asla 1 sn bile sıkılmam,senaryo müthiş,aravideoya dalıyosunuz oyunu unutuyosunuz,oyunda sanki film izler gibi hissediosunuz,işin güzeli o filmde oynuyor gibi hissediyorsunuz,witcher oynamayanları rpg oynamamıış sayıyorum:)
Herkese iyi akşamlar. BioShock 2'yi indirdim yine müthiş bir oyun, atmosfer yine harika. Tavsiyedir...Aynen katılıyorum :)dragon age rpg türünde bi oyunmu?, benimde witcherim var 2 yıldır oynarım asla 1 sn bile sıkılmam,senaryo müthiş,aravideoya dalıyosunuz oyunu unutuyosunuz,oyunda sanki film izler gibi hissediosunuz,işin güzeli o filmde oynuyor gibi hissediyorsunuz,witcher oynamayanları rpg oynamamıış sayıyorum:)Evet rpg. Witcher da mutalka güzeldir ama dragon age kadar olacağını sanmıyorum.MMORPG den pek bir farkı yok dragon age in.Üşenmesem devam edicemde..:p
Dragon Age Origins RPG türün sevenlerin kesinlikle oynaması gereken bir oyun.
Oyun en güzel yanları;
-Detaylı karakter yaratma modu
-3 farklı Irk,3 farklı sınıf,seçilen ırka,sınıfa ve 8'er başlangıçtan her birine göre değişen senaryo.
-Ne söyleyeceğini oyuncunun seçtiği diyalog sistemi,söylenenlere göre senaryo akışının,hatta oyun sonunun değişmesi.
-4 kişilik parti halinde ilerlememiz sayesinde onlarca taktik oluşturabilme,Space tuşu ile oyunu anlık olarak dondurup karakterlerin aksiyonlarını ayarlayabilme.
-Taktik ayarlama bölümü.(En çok işe yarayan bölümlerden biri)
-3 farklı kamera açısı :)
witcerde o saydıklarından sadece karakter seçme kısmı yok,onada gerek yok elimizdeki adamın karizması sizi büyülediği için zaten gerekte kalmıo, witcheri 5 kez bitirdim hala oynadığımda yeni sırlar öğreniyorum ya buna bayılıyorum..