Deneyimle sabittir...
Windows7 tema hoşuma gitti:
http://rapidshare.com/files/3460 ... _W7_by_Buster67.rar
Cam tema.
Deneyimle sabittir...
Windows7 tema hoşuma gitti:
http://rapidshare.com/files/3460 ... _W7_by_Buster67.rar
Cam tema.
Yok değil :)
Dragon Age Origins'ten çıktım şimdi.Epey olmuş oynamayalı.Yüklediğimden beri 10 saat mi ne oynamışım,dünden beri tekrar başladım 18 saat yaptım onu :D En son Urn of Ashes'ı bulmak için buzlu bir yerde bıraktım.
_hEro,o içine şeytan kaçan çocuk vardı ya,öldürecektim,ama merak ettim öldürmesem nasıl olur diye,üşenmedim gittim Circle of Magi'den Mage topladım Fade'e geçtim o şeytanı bulmak için. Sonuç? Senin koyduğun resmin aynısı.Sadece kayıklarla yakılanların içinde o çocuk yok.Annesinin yanında izliyor olan biteni.
Selam arkadaşlar nasılsınız
Herkese iyi forumlar
Bu "Okur Haberleri" taksit taksit mi onaylanıyor acaba yahu...
Dragon Age Origins'ten çıktım şimdi.Epey olmuş oynamayalı.Yüklediğimden beri 10 saat mi ne oynamışım,dünden beri tekrar başladım 18 saat yaptım onu :D En son Urn of Ashes'ı bulmak için buzlu bir yerde bıraktım.
_hEro,o içine şeytan kaçan çocuk vardı ya,öldürecektim,ama merak ettim öldürmesem nasıl olur diye,üşenmedim gittim Circle of Magi'den Mage topladım Fade'e geçtim o şeytanı bulmak için. Sonuç? Senin koyduğun resmin aynısı.Sadece kayıklarla yakılanların içinde o çocuk yok.Annesinin yanında izliyor olan biteni.
Ben üşenip denememiştim.
Oyun harika yahu.Bende uzun zamandır oynamıyorum ama.Şimdi oynasam iyi olur aslında ama araya soğukluk girdi bikere
Herkeze İyi Geceler CHİP Online.
Şu tatilin bitmesi varya... Mis gibi geçen 15 gün...
Yarın arkadaşın Doğum Günü var. Hazır gitmişken Bilgisayarada bir ayar çekeriz. Yarın sabahtan Pendik 'deyim.
* İyi ForumLaR, İyi Geceler...
Günaydın,iyi pazarlar herkese...
Günaydın CHİP Online !
Birazdan Pendik 'e geçeceğim. Otomobille köprü üzerinden hiç geçmedim ( kullanırken ), bugün bir ilk olucak İnşallah. Normalde kullanılan gibi olmuyor, köprü üzerinde değişik bir baskı hissediyor insan. Boğaz 'dan geçerken inşallah bunu kırıcam.
Herkeze İyi ForumLaR, İyi Pazarlar...
Sabah sabah uykunuz açılsın..
Size Eskişehir çiftetellisi dinleteyim