O zaman dökersek bilgisayar felç. Ama dostum akü içindir yazıyor üstünde biz aküye doğal kaynak suyu mu döküyoz yani?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Itiraf.com Bir kadınHayatında ilk kez stadta futbol izleryen bir kadın olarak erkeklere dair yorumlarım: 1) Madem hepiniz ayakta izleyecektiniz ne demeye o kadar para döküp kombine bilet aldınız? 2) Belki farkında değilsiniz ama rakip takımla hepbir ağızdan küfür ettiğiniz takım aynı değildi! Ne ilgili takım ne de taraftarı o güzelim (!) tekerlemelerinizi duydu. 3)Futbolcuların sizi duymayacağını bildiğiniz halde ne demeye adamlara isimleriyle bağırıp; "Koş şişko!", "Saçlarını topla len!" vb. şeklinde saçma komutlar veriyorsunuz? 4)Hadi böyle komutlar verdiniz diyelim, sağınızda solunuzda duran ve tanımadığınız diğer erkeklerle nasıl oluyor da 10 saniyeliğine bu saçma komutlarınız üzerine dialog kurup ardından sanki hiç konuşmamış gibi birbirinize sırtınızı dönüyorsunuz? 5) Çekirdeği bu kadar sevdiğinizi, biz kadınlardan saklamayı nasıl başarıyorsunuz? 6)Stadta sigara içilmesi yasak olduğu halde, sigara ve hatta puro içmeye utanmıyor musunuz? 7)Bir de "Kadınları anlamayız" dersiniz, asıl sizi anlayan beri gelsin!doğru söze ne denir :D
evvvvvvvvvvvvvvvvvvvet tekrar aranızdayım.tünaydın beyler hanımlar
Geçtim geçtim.Ama nasıl geçtigimi bende anlamadım biraz koştum ve bir baktım arkamda sadece 2 tane helikopter kalmış.Hemen 2 tane araba fırlattım ikiside düştü.Öyle geçtim yani.Ama biraz sıktı oyun o yüzden pek girmiyorum.Diziye sardım :)
Prototype'te o bölümü geçtin mi?:D:D Ben birkaç denemeden sonra hiç uğraşmadım:D Kendime başka eğlenceler buldum oyunda :D:D:D:D .
sizlere tünaydın beyler hanımlar banada günaydın ayrıca herkese hayırlı cumalar...
S.A herkese hayırlı işler ;)
aleyküm selam herkese hayırlı günler iyi forumlar :-)
Bugün kim 12:34:56 takip etti 7.8.9 olucaktı ben o saniyeleri takip ettim o ana tanık oldum :DDaha önceki sayfalarda bu günün önemini belirtmiştim.
Zaman akıp giderken sayıların belli bir sıraya gelmesi açıkçası beni de pek ilgilendirmiyor.Bu tür şeylerin bize ne faydası olacak ki.Bunların hepsi boş şeyler.Önemli olan şu kısacık ömrümüzde yararlı işlerle uğraşıp dünyamızı daha yaşanır bir hale getirmeliyiz...
Size inanamıyorum o anlık bir andı."An" larla hayat doluyor ,o "an" önemliydi.Doğumda ölümde "an" la oluyor.Her geçen saniyenin önemi hayattır.
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.
EFLATUN
Ben bu sözü çok severim.
Sizin için küçük birşey o.Küçük şey olarak görüyorsanız bunu,birisini ölürken gördüğünüzde an anda sizin için küçük olsa görek.
Sizin için küçük birşey o.Küçük şey olarak görüyorsanız bunu,birisini ölürken gördüğünüzde an anda sizin için küçük olsa görek.Allah Aşkına 7 8 9 görünce ne oluyor. yada 1234567 ...Küçük an pufff. Ondan daha güzel şeyler oluyor. Bu günün hiçbir anlamı yok gözümde. Ha var. İlk defa cep telefonumda faturalı hatta geçtim. Hah anı.