Adem abi Onda dokunmatik kırmızı ledli kısayol tuşlarıda var power tuşu hiç beklemediğin bir yerde o yuvarlak yerde, kapağın açılığp kapandığı yerde. Çok gzelmiş hayırlı olsun o bilgisayarın kasası aynı olan bir arkadaşım var, çok mutlu ama touchpad'i sevmedim insan kendi touchpad'ine alışınca diğer touchpadleri kullanamaz oluyor Casper Touchpadlerine bir bak dokun anlarsın...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Adem abi Onda dokunmatik kırmızı ledli kısayol tuşlarıda var power tuşu hiç beklemediğin bir yerde o yuvarlak yerde, kapağın açılığp kapandığı yerde. Çok gzelmiş hayırlı olsun o bilgisayarın kasası aynı olan bir arkadaşım var, çok mutlu ama touchpad'i sevmedim insan kendi touchpad'ine alışınca diğer touchpadleri kullanamaz oluyor Casper Touchpadlerine bir bak dokun anlarsın...En iyi dokunmatik tuş takımı hp de var millet hp den gördü çaldı kendisine uyarladı.
ikinci dokunmatik pbin. oda hp nin bir kolu gibi birşey.@Bülent abi ne toshiba ne sony özellikleri iyi olan bir del yada bir hp notebook gerisi tın cidden ;)
nvidia notebook üretse kaç para olduğuna bakmam alırım bak mesela buda fanatiklik :P
http://www.shopping.hp.com/webap ... =High%20performance
fiyata ve özelliklere bakıp dumur olun.şahsen ben oldum.
tr fiyatı 1500 tl civarı....
Yokmu abd de tanıdığı olan falan alalım bundan.
Hihihi Hürriyet gazetesi 3 aylık KİS 2010 veriyordu aldım
Hızlı git bizim burada kapış kapıştı :D
Adem abi Onda dokunmatik kırmızı ledli kısayol tuşlarıda var power tuşu hiç beklemediğin bir yerde o yuvarlak yerde, kapağın açılığp kapandığı yerde. Çok gzelmiş hayırlı olsun o bilgisayarın kasası aynı olan bir arkadaşım var, çok mutlu ama touchpad'i sevmedim insan kendi touchpad'ine alışınca diğer touchpadleri kullanamaz oluyor Casper Touchpadlerine bir bak dokun anlarsın...Birgün masaüstünden vazgeçersem alırım.Şimdi Ahmet abi ile beraberim.
Gelin çay içek..
Anakartı çalıştıralım dedik işlemci fanı dönmüyor.:(
İlk başta sistem açılmadı,birşeyler ters gitti. :) Neyse sistem açıldı,işlemci boşta 65 derece.
Fan şimdi çalışıyor,anakarta yanlış takmışız :)
Birazdan işlemci ve anakartı almaya çıkacağız.=)
Hürriyet'in hediyesi Kaspersky İnternet Security 2010 [90 Günlük] aldım.Peki arkadaşlar süre bugünmü başlar yoksa kurunca mı?
Beyler sevgilimden ayrıldım ='((((
Valla bende gazete aldım etkinleşmiyor :S
Bende sevgililer gününe yanlız giricem.Lise 1 bir bitsin... ;)
Şu asalete bakarmısınız. KöpekBalığı namını cidden hakediyor. Plakada ayrı bir hava katıyor be!
'' Köpek Balığı karaya indi ''
Güzelmiş, saydamlık farklı bir tad katmış.* Teşekkürler.
https://www.chip.com.tr/blog/yoru ... _4680.html#yorumlar
Görünmezlik deneyiyle cerndeki "Large Hadron Collider" : LHC deneyini bir tutanlar var ya bilgili görüncem diye sıkılıyorlar resmen.
Chipte türedi böyle insanlar!
Akıl var mantık var biri görünmezlik deneyi birisi atomun parçalanıp zıt maddeyi üretmesi.
İnsanlar saçmaladıkça saçmalıyor nasıl beceriyorlar bilmiyorum.
Atlası biliyor mu acaba lhcdeki.