Bugün 18 Mart. Çanakkale deniz zaferimizin yıldönümü, Chip de bugün anısına logosunu değiştirmiş. Mehmed Niyazi'nin "Çanakkale Mahşeri" adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Evet gerçekten çok güzel bir kitap.
herkese iyi geceler dilerim
Süleyman yokya, oyunun PC optimizasyonu sıfır, son yamayıda yükledim, oynanıyor, akıcı sayılır, medium - high arasında. Erhan daha düşük kartla highest oynadığını söylüyor... Aslında pek oynadğımda yokta merak ettim.Kusura bakma abi yazamadım abi sen pek anlamamışsın ben tüm hepsini açıyorum ama texture Quatly mi ne var o sonuna kadar açık değil ya low oluyor yada medium çok ciddiyim ama 5 tane patch yüklüyken ve bir tane Hızlandırma yaması var Google'da Aratırsan bulursun HighSpeed diye bir şeydi sanırım, bende şu türk arabalarını araken buldum FPS artışını gözle görebiliyorsunuz.Bi bakayım güvenlik bölümüne :)
Dur hemen bulup yazacağım buraya hızlandırma yamasını bekle abi bende 5 Patch'ini ykledim ama bu benim dediğim 3. şahıslar tarafından yapılan Yama inanki çok süper. Ama Laptop en geç yarım saate çok ısınmaya başlıyor haliyle...
ben her zamanki gibi pek yazmasamda burdayım
Forumu çok kötü gördüm, eskisi gibi değil.
Herkes ayrılmış gibi veyatta sıkıldılar gibi, daha 16 Martta attığım "iyi akşamlar" mesajı duruyor yahu.
Bu rekor işide yatar :) ee uğur abicim ne var ne yok hayat nasıl gidiyor :) anlat maksat sohbet olsun.
iyi günler millet nasılsınız?
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=599
http://www.hepsiburada.com/weste ... 3&categoryId=100221
nasıl sizce bu.
bilerek ide yi seçtim benim dandirik makinanın dandirik samsungu sapıttı iyice dosya kopyalarken pc kendinden geçiyor baya araştırdım bunu iyi bişiye benziyor. hem hdd boyutum artacak. daha yenimi çıkmış ne pazartesi sipariş vericem.
fıtık ediyor resmen. gelsin yenisi eskisine önemli verilerimi doldurup yedeğe ayıracam artık...
http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU çok güzel melodi
Forumu çok kötü gördüm, eskisi gibi değil.hayat güzel yönde değişcekte şu havalar ısınsa, çok güzel planlarımda üşeniyorum şimdi başlamaya onun dışında aynı sultanahmette koşturuyoruz ev-iş arasında... seni sormalı??Herkes ayrılmış gibi veyatta sıkıldılar gibi, daha 16 Martta attığım "iyi akşamlar" mesajı duruyor yahu.
Bu rekor işide yatar :) ee uğur abicim ne var ne yok hayat nasıl gidiyor :) anlat maksat sohbet olsun.
İyidir ya ne olsun.
Biraz yorgunum,dün halı saha maçı yaptık.
Kaleciydim 3 gol yedim.
2.yarı forvet-orta saha idim 3 asist yaptım ve maçı da 6-5 aldık.
Haftaya da gol atarız evelAllah.
Nasılsınız Chip Online?
-----------------------------
Arkadaşın PCden nete giriyom yakında tekrar bağlıcaz neti uydunetten sınırsız hesap .Ttnet e bir daha gitmem...
en azından kendi adıma seviyorum burayı :) butun gun sıkıntı basıyor 10 dk once bakmama ragmen yine acıyorum forumu ne war ne yok diye :) 4 ay falan oldu sanırım ben uye olalı da en azından wakit oldukca yazıları vs okuyup bişiler bildigime yorum yapıyorum kendi capımda :)
Gittim Teknosa'ya dedim "iPod Touch nerede" dedim.
"iPod'un 5. nesli toplatıldı" dedi.
"iPod Touch'un 5. nesli yok 3. nesli var" dedim.
"Yok 5. nesli var" dedi.
"Dediğiniz iPod Nano iPod Touch'un 3. nesli var daha kasımda çıktı" dedim.
Uzun bir tartışmaya girdik sonra "İsterseniz kontrol edin" dedim.
Baktı "Tamam özür dilerim 3. nesilmiş 4. nesili bekliyoruz" dedi.Bende "Daha 4. nesil tanıtılmadı" dedim kaldı ortada.