İyi akşamlar sanada :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
walla benim lise ülkücü (idareciler,okul ogrencileri vs) hic cekemiyorum..lise son sınftayım 2 3 haftaya sınava gircem sonra haziranda tekrar gircem..Allah beni liseden sag salim kazanmıs sekilde kurtarsın o lisenin yolunuda bir daha gostermesin inşallah :)) lisenin birkac yararı oldu..1)farklı insanlar tanıdım 2)bunlardan birkacı can dostum oldu 3)2.5 senedir beraber oldugum kız arkadasımı tanımıs oldum..zararları baya bir oldu ama :))
walla benim lise ülkücü (idareciler,okul ogrencileri vs) hic cekemiyorum..lise son sınftayım 2 3 haftaya sınava gircem sonra haziranda tekrar gircem..Allah beni liseden sag salim kazanmıs sekilde kurtarsın o lisenin yolunuda bir daha gostermesin inşallah :)) lisenin birkac yararı oldu..1)farklı insanlar tanıdım 2)bunlardan birkacı can dostum oldu 3)2.5 senedir beraber oldugum kız arkadasımı tanımıs oldum..zararları baya bir oldu ama :))
amin:)) Cümlemizin.:))
Ev tuttum iş yerine bağlı apartmanda.
Patronum sayesinde. 2+1 mutfak vs herşey var. Tanış olunca fiyatı çok çok cüzi ye indirdi. Artık motorla günlük 22 km yol yapmıcam saat 8:50 de kalkacam 9 da iş yerinde olacak oh valla :D
birde hemen kablonet uydunet alacaktım ekşi sözlükte uydunet hakkındaki kötü mesajları okuyunca soğudum. 10mbit alacaktım aylık 15 gb lık. iş yerinde download yaptığımdan evde kasmayacaktım o kadar.
Hadi hayırlı olsun, güle güle otur Serdar...
Güle güle otur.Hayırlı olsun.
Bir çayını içeriz artık. :D
Senin patronun çok iyi bir insanmış.Tebrik ederim.
Bizde nerde öyle patron..
Bırak ev tutmayı şimdi burada anlatılmaz neyse...
Eyi forumla,herkese iyi akşamla.
Günaydın CHİP ONline Ailesi;
Gittim Teknosa'ya dedim "iPod Touch nerede" dedim.Hahaha. :D Güzel olmuş, sabah sabah güldürdün. :)
"iPod'un 5. nesli toplatıldı" dedi.
"iPod Touch'un 5. nesli yok 3. nesli var" dedim.
"Yok 5. nesli var" dedi.
"Dediğiniz iPod Nano iPod Touch'un 3. nesli var daha kasımda çıktı" dedim.
Uzun bir tartışmaya girdik sonra "İsterseniz kontrol edin" dedim.
Baktı "Tamam özür dilerim 3. nesilmiş 4. nesili bekliyoruz" dedi.Bende "Daha 4. nesil tanıtılmadı" dedim kaldı ortada.- - -
Hayırlı Olsun Serdar ABi. Güle Güle Kullan.
NoT: Saatleri " 1 " saat ileri almayı unutmayalım.
* İyi PazarLaR...
Sağolun arkadaşlar. Patronum çok iyi insan Adem. Aynı memleketteniz aynı ilçedeniz. KAriyer.NET ile buldum nereden nereye. Hay bi yanıma gelseniz çok iyi ağırlarım ama çok uzaksınız hepiniz bana :(
Saatleri kendi ileri aldı telefon, pc vs benim. Teknolojiğiz kardeşim.
yeni ew hayırlı ugurlu olsun hocam :) artık kazasız belasız sorunsuz oturursun inşallah...
150 gb (Y) helal olsun :)) bende nostalji oyun yapıyım dedim need for speed most wanted a dondum blacklistte 10.sıradayım :)) bir ara san andreas bile denedim de grafikler aşırı baydı bir sure sonra :D