27 Ekim'de Boston Celtics-Cleveland Cavaliers
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Diyarbakırlılar yine maçda olay çıkarmış.
Sahaya atılan yabancı maddeler, oyun durduğunda da kale arkasından sahaya giren seyirci öteki kaleye koşup içine atlması...E noldu şimdi? Yaka paça götürdüler.Hakkaten böyle şeylere anlam veremiyorum.Çekirdeğini al kös kös oturda demiyorum ama ne bu yani? Klübüne yazık değilmi okadar para cezasını senin yüzünden ödicek.Gerçi DiyarbakırSpor başkanıda baya memnun oldu sanırım.Olay sırasından gülücükler dağıtıyordu.
Maça gelince.Bir Fenerbahçeli olarak ilk yarı tek pozisyonumuz vardı.Kollektif bir atak yapıp golü attık neyseki.İlk yarı berbattık yani.İkinci yarı biraz toparlandık ancak sivas maçındaki gibi istekli ve tempolu değildik.Ortasahada oyunu yavaşlatan gereksiz yan top alışkanlığımızı bırakmaya niyetimiz yok galiba.Neyse Diyarbakırın solbeki çöktü bi arada kazımda bindirince ordan toparladık.
Bu arada Lugano ve Bilica (özellikle Bilica) SOS veriyordu.İyi değildi defansımız.Genel olarak 3-1 yendik ama okadar zevk almadım maçtan.2 topumuzda direkte patladı bu arada.
jdownloader megaupload ne güzel anlaşıyor.
900 kb ile indiriyor.
9 gblık 10 partı 2 saatte indirdi :Ç
aynısı netload.in içinde geçerlide o 750 kb de takılıyor.
Torrent gibi internetimi de yavaşlatmaması ve torrentteki upload etmemesi çok iyi :D
jdownloader megaupload ne güzel anlaşıyor.
900 kb ile indiriyor.
9 gblık 10 partı 2 saatte indirdi :Ç
aynısı netload.in içinde geçerlide o 750 kb de takılıyor.
Torrent gibi internetimi de yavaşlatmaması ve torrentteki upload etmemesi çok iyi :
Bizim hız düştü sen dolaş 900'lerde acısını mı çıkarıyorsun
Şaka maka benim hız düştü ama 200'lere.Arada 50'ye de iniyor.Bazen 500-600 lere de fırladığı oluyor.Ama nedense iki IP süreini de 120 yapıp denememe rağmen kendisi her indreni ardından 15 dk. rapidshare bekliyor.O işi çözemedim
PcMaKeR benim internetin yaptığına bi bak:
Sabah Pc'yi açıyorum. Netlimitsiz tarifesini kullandığım için hızım 1Mbite sınırlanmış durumda(Adil kullanım olayı). Jdownloader ne güzel bütün partları 100kb ile indiriyor. Ama bi parttan sonra modeme reset attığı zaman iş bitiyor. Artık 20 kb'ın üstüne çıkamıyor. Tarayıcılarda çıkamıyor. Ama ne olursa olsun Utorrent her zaman son hız :). Ama ben herşeyi torrentle indirememki... Mesela türkçe içerikler. Sağolsun milletimiz hiç torrentten bişey paylaşmıyor :(
335 sayfa olmuş.Azmimize hayranım.:)
yuhh 35 gb mı? Hemde günlük.:) Ona hard disk mi yeter yaw:D
8 mbite geçtiğimden beri günlük ortalama 35 gb falan indiriyorum max. ama arttıracam onu :D çoğu programımım eksik. önemlileri indirdim ama arşiv yapmam lazım.
Ve eveet,sonunda benim hız da düştü.:D:D:D Neyse artık6 gün kaldı.Bir de çok susadım:D:D Her şey üst üste geldi:D:D