walla baya esti buralardada Ümraniye taraflarındaym...
Bursasporu tebrik eder fenerlilere gecmis olsunlarımı iletirim :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
bursaspor şampiyon oldu tebrikler ne diyelim Daumu gönderirler heralde bunun üstüne :)
hehe :D
iyi akşamlar chip online üyeleri. hatta geceler diyeyim. güzelim haftasonu bitti. allah kahretmesin yav bu pazartesilerden nefret ediyorum. pff.
acım büyük yarın sınavım var hiç çalışmadım ooff off.
konu bulalım diyoruz hepte işte birkac sayfa ya suruyor ya surmuyor :) yok mu bole fanatik taraftar ve ya birseyler paylasmak isteyen :) kadıkoy şükrü saraçoglunda rezillik + olaylar..rezilligi gectim yazık walla güzelim stat yakıldı yıkıldı soyunma odaları basıldı oyuncular zor cıktı polis arabalarıyla..saat 12 falan dı ben uyudum yonetim hala içerdeydi :D o kadar camlar kırıldı vs taraftar dısında orada ewi arabası dükkanı olanlarada yazık walla en cok onlara uzuluyorum..
Selamlar..
Bence en güzel filmlerle/dizilerle ilgili bir seri başlatın. Zira bu konu asla ve de nasla bitmez.. Ancak arada safi selam kelam yazılmayacak. Herkes fikir beyan edecek ki, hakikaten Guiness'e lâyık bir forum konusu olsun.
PC'lerle de alâkalı bir seri olabilir. Oyunlarla da olabilir.. Sonuçta seri olması gerek. Yani, eften püften devam etmeyen konularla bir rekor denemesi yapmanın anlamı yok..
ben bir konu buldum antikor yazılımı bu antikor nasıl bağışıklık sağlıyor acaba kaynak kodlarını bulabilsek inceleyerek anlarız nasıl bu işi yaptığını
ekim kasım ayındaki hesaplarımda o zamanki ilerleme hızına göre mayıs ayı ortalarında yani bu zamanlar rekorun kırılmış olması lazımdı ama çok yavaşladı konu... biraz hız verin :)
hamann7725 abi yine rekor hesaplamanızı yapmışsınız
Herkese merhabalar.
Bu havalarda okul hiç çekilmiyor, Staj zaten çekilmiyor.
Dershane hepten sıkıcı.
En iyisi arkadaşlarınla okulu kırmak
ben bir konu buldum antikor yazılımı bu antikor nasıl bağışıklık sağlıyor acaba kaynak kodlarını bulabilsek inceleyerek anlarız nasıl bu işi yaptığınıbunun tartışması günlerce yapıldı sonuç pek çıkmadı.Türkler yaptıysa güzel değildir görüşü hakimdi :)
nede olsa ucuza orijinal alan bi insanda direk olarak ya sahte ise lan nasıl sattı adam bana bu kadara görüşü vardır :) İlla kazı yemek isterler :P
İnternette bir yazı gördüm hoşuma gitti,Mutluyum;başkalarıgibi her maçta renk değiştirmediğim için,Mutluyum;maç satmayanbir takım olduğumuz için,Mutluyum;şuanda sevindiklerini sananlar bizim Şampiyonlar ligine gittiğimizi unuttuğu için,Mutluyum;şimdi arkamızdan gülenler bizi her dakika düşünüp ne kadar büyük bir camia...olduğumuzu hatırlattıkları için,Mutluyum;sadecekupa taraftarı olmadığım için,Mutluyum;BÜYÜK BİR KULÜBE AŞIKOLDUĞUM İÇİN...
Güzel yazıymış gerçekten de.
Az önce Portal'ı bitirdim.Çok zekice hazırlanmış bir final anıydı.Zaten ışınlama silahı ile o kadar değişik zeka dolu bulmaca hazırlanmış ki şaşıp kaldım.Developer Commentary'li bölümleri dinleyeceğim bakalım akıllarında ne varmış? :D
The cake is a lie!
GLADos'tan bir alıntıyla bitireyim bari.Still Alive'dan bir bölüm:
''Go ahead and leave me.''
''I think I prefer to stay inside''
''Maybe you'll find someone else to help you...''
''Maybe Black Mesa''
''THAT WAS A JOKE HAHA''
tartışılacak bir konu buldum deep freeze sizce nasıl verileri geri alıyor bence yedek aldığı yeri bad sector olarak gösteriyor ve oraya hiçbir şekilde ulaşamıyorsun
hamann7725 abi yine rekor hesaplamanızı yapmışsınız
Herkese merhabalar.
Bu havalarda okul hiç çekilmiyor, Staj zaten çekilmiyor.
Dershane hepten sıkıcı.
En iyisi arkadaşlarınla okulu kırmak
Kankiş hayırdır şimdiden pes mi ettin sana hiç yakışmıyor ya çok ayıp çok
Birde özele baksan diyodum
_Hero spor bölümüne konu açmıştım. Konuyu silmişler :S sebebi ne olsa gerek !Neden ?
___
Şu konuya bir bakın lütfen ;
https://www.chip.com.tr/forum/bu- ... -sayan_t164009.html
her klube saygım sonsuz da su aziz yıldırım ve asbaşkan vs surekli birilerine satasıyor ya ona cok uyuz oluyorum..trabzona bursaya besiktasa herkese satasıyorlar sampionluk yine gitti diye..ondan sonra her zamanki gibi ligden cekilme lafları olsun yonetimi bırakıcam ayakları olsun birsuru sey cıkıyor ortaya..ondan sonra diyor ki ben haksızlıga karsı mücadele etcem ligde kalcaz vs..simdide gazetede yazıyor aziz yıldırım gidicekmiş ama arkadaslarının yogun ısrarı uzerine kalmıs..yaw cidden gerek yok bole seylere yazık gunah..adamlar aldı gecmis olsun tebrik etmeyi bilmek lazım bu gs de olsa fb de bjk de bursada..ne fark eder..