Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
hacker şiiiiirrrriiiiiii
perşebemyi sel aldıııı
windowsu virüs aldı
keşke kurmaz olaydım
pcnin kolarında kaldı
oy neymiş neymişaman
windows cdnin fiyatı aman aman
kurması ateşten gömlek imiş
perşembe yolarındaa
korsan kolarımda
oy ne imiş ne imiş aman
korsan ucuz iimiş
hacker şiiiiirrrrrrriiiii=yolcu365
hacker şşiiiiiiiiirrrrrriiiiiiiii
korsan getir kurayım
aç pc yi gireyim
uyan uyan sar windowsu
virüs olduğunu bileyim
korsan windows ucuz oldu
virüsten benzim soldu
windowsun al korsanı
netin benim linux u
windowsu kuranlar
göze alsın virüsü
şşaaaaaiiiiiirrrrrrrr=yolcu365
http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html
Yorumsuz sadece okuyun.
Cem yılmazın bir lafı geliyor. (Lazer kılıç ile şaka.)
"Kaptan"
"efendim"
cızzıtt
kafanın yarısı gitti
"gemi nasıl gidecek"
"tak otomatiğe gitsin a... satayım"
yorum yapmak güc..ilginc bir saka anlayısı o da bana yapmıstı demk ayrı birsey tabi..
birde japonyada veya çinde sanırım (çekik milletinin oldugu bir bölge ama emin degilim tam) bir grup erkek arkadas toplulugu uyuyan bir arkadaslarının kalcasından içeri tv kumandası sokmus şaka olarak bu talihsiz adam yogun karın agrısı sikayetinin yanında otururken kanalların degistigini gorunce olayı cakmıs sanırım..içinde bişiler oldugunu nasıl anlamıs tam hatırlamıyorum ama olay şaka diye kumandanın elemana iade edilmesi..cok ilginc cidden..
yorum yapmak güc..ilginc bir saka anlayısı o da bana yapmıstı demk ayrı birsey tabi..Kumanda da kızıl ötesi var(bluetooth yada wireless cihaz değilse) düşünüyorum da acaba içeriden nasıl çeker diye bir türlü aklıma bişi gelmiyor.
birde japonyada veya çinde sanırım (çekik milletinin oldugu bir bölge ama emin degilim tam) bir grup erkek arkadas toplulugu uyuyan bir arkadaslarının kalcasından içeri tv kumandası sokmus şaka olarak bu talihsiz adam yogun karın agrısı sikayetinin yanında otururken kanalların degistigini gorunce olayı cakmıs sanırım..içinde bişiler oldugunu nasıl anlamıs tam hatırlamıyorum ama olay şaka diye kumandanın elemana iade edilmesi..cok ilginc cidden..
Ali Güngör Vista haberi yapmasın...
merhaba arkadaşlar. ben mp3 çalarımı deştim ama 3 gün içinde vefaat etti.
yeni bir tane almak istiyorum. ama bu sefer sizin önerilerinizi dinleyeceğim. yüklesem yüklesem bi 100 şarkı yüklerim ben. kolay kullanımlı ve pc me takarakta kullanacağım birşey olsun. tabi fiyatta makul olursa iyi olur. sağolun şimdiden.
birde birşey sorayım. mp4 çalar mı yoksa mp3 çalar mı almalıyım ?
hacker şiiiirrrriiii
dost diye diye nice sarıldım
benim ucuz işletim sistemim
ucuz windowstur linux olandır
dert verdi virüs verdi
orjinali pahallık verdi
legal programlarla
serial keylerle kodlarlarla
dövmeyince kıt verdi
bir gün olur ucuzluğu
basar bağrına
benim windows işletm sistemim
ucuz olandır
şaaaiiiiirrrr=yolcu365
bu forumda yada rekor denemesinde yada yazdıklarımın kişi kurum, kuruluş, şahış, sanatcı,şair, eser sahipbi,windows,microsoft,vs hiçbir alakası yoktur tamamen hayal ürünleridir.
not=hacker şiiiiirrrrriii ,yolcu365 adlı eserlerim halka hitap edilmiştir
yolcu365
hacker şiirrriiiiiiii değil kandırdım hacker makale
SEFİLİM ABİBİ
Hayatımda hiç vakko giymedim bana bi takım elbise hediye ederseniz sevinirim..Aranızda vakko hediye ecdecek yokmu.
yolcu365