İyi akşamlar arkadaşlar.Nasılsınız?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Çok iyiyim ben.4 gün tatilimde var :D sen nasılsın?
rekora daha çok var ilk sayfadaki rekor eski :)
yeni rekor kaç mış bende sevinmiştim rekoru geçmişiz dye :)
Herkesler horul mışıl uyurken bi mesaj yazayım da boşa gitmesin
Herkese iyi akşamlar.
Bir süredir forumda kendi çapımda sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum. Forumu tanıyacak kadar süre geçirdiğime inanıyorum ancak hiç moderatör ya da benzeri görev yapan birisini görmedim? Forumda bu gibi yetkili kişiler var mı?
Ayrıca anasayfası bu kadar çok hit alan bir sitenin forumu neden bu kadar cansız? Yeni konular kısmından bir konuya girip cevap yazıyorum. Cevabımda birinci mesajı yazan kişiye bir şey soruyorum yarım saat cevap vermesini bekliyorum. Sonra bakıyorum ki o mesaj yazılalı 1 saat olmuş. Adam 1 saat cevap bekleyecek değil ya kapatıp gidiyor.
Hep beraber foruma canlılık getirelim bence :) Anasayfada forum linki pek göze çarpmayan bir yerde. Onu biraz daha büyütsek köşeye göze çarpan bir yere koysak güzel olur diye düşünüyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Öncelikle siteye hoş geldin.
Chip Online'da biz her zaman yazılan sorulara anında cevap vermek için uğraşıyoruz.Yalnız şöyle bir durum var:Kimi zaman yaılzan konular o kadar saçma oluyorki cevap veresin bile gelmiyor.Yani o konuyu açan insan sorununu google'a yazsa cevabını bulabilir ama yinede biz yardım edmeye çalışıyoruz.
Moderatör'lere ve denetmenlere gelince herkes şu an için işini yapıoyr.Geçmiş dönemlerde bir kaç sorun olmuştu ama şu an herhangi bir sorun yok.Tanıdığım iki denetmen var.Herhangi bir olumsuz durumda onları cepten arayarak sorunu bildiriyorum.Onlar hallediyorlar. Biz 7/24 sorunlar için uğraşıyoruz ama bizde insanız.Kimi zaman sitede kimsenin olmadığı zamanlar oluyor.Konu açılıor.Görünmeden kaynıyor.Tavsiyem sorularınızı saat 10 ile 16 arasında yazmanız.En fazla online o saatler arasında oluyor.
İyi Akşamlar...
Teşekkürler.
Ben soru sorup cevap alamaktan yakınmıyorum. Zaten hiç konu açmadım. Cevap yazarak yardımcı olmayı tercih ediyorum.
Ne diyelim inşallah forum biraz daha kalabalıklaşır.
Ne demek istediğinizi anlamadım. :)
Kimseler uyumadan önce, ben uyuyum bari
Ben yazdıktan sonra 2 gün bekledim hiç faaliyet yoktu.
Kimse gelmeyince ben de forumu tavafaa gittim