Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bişey sorcam Joomla sadece .com damı işe yarıo ?
recep baltaş abime büyük bir tesekkür borcluyum msn adresimi onun verdiği anlatım sayesinde geri aldım
Bişey sorcam Joomla sadece .com damı işe yarıo ?Domain ile Server farklı şeyler. .com/com.tr vb şeyler senin sitenin ismiyle alakalı şeyler server ise sitenin bulunacağı yerle alakalı şeyler.Server bibilgisayar oluyo içinde Linux veya Windows server işletim sistemleri bulunuyo bunlara göre çalışıyo.Joomla hakkında bilgim yok ama WordPress istediğinde kullanılıyor yanlız Windows serverde SEO problemi çıkarıyormuş.Joomla ise .php uzantılı bir site yönetimi galiba Linux serverin dışında çalışmaz ama joomla hakkında tam bir bilgim yok
Göremeyenler için : http://www.vidivodo.com/376758/lenovo-rapiddrive-technology
Ya hadi canlansın konu tempo tempo az kaldı :)
Arkadaşlar aklıma bir fıkra geldi olay amerikada geçer;iki arkadaş gökdelenleri ile ünlü bir semte gelirler bu saatten sonra bu kafa ile banliyöye gidilmez gel ben de kalalım der arkadaşı diğerine ötekide bakar saate eee peki der ve girerler apartmana bi de bakarlar ki asansör arızalı çaresiz 103. kata doğru çıkmaya başlarlar; 11-24- 27 olacak gibi değil konuk olan der ki her kat arasında bir fıkra anlatalım 57-68-89 böyle devam eder 99-101 ve 102 . kat arası ev sahibi der ki sana şimdi yaşamının en komik fikrasını anlatacagim dinliyorum der arkadaşı diğeri içinden bir offf çeker dairenin anattarını arabada unuttum.... şimdi diyorum ki 1873 .sayfaya gelmeye an kaldi ve veri tabanı çöktü hadi sil baştan o nedenle CHIP ONLINE teknik yönetim umarim yedekliyordur...Evet az kaldı başarıcağımıza ilk günden inancım vardı ve belkide rekoru geçtikten sonra trübünlere oynayacagız ; hele o gün bir gelsinde dimi ....
:) İnşallah o gün gelir.
Ayrıca yeni resmim nasıl ?
selam chip
nekadar oldu bea konuya uğramayalı :)
Eskiden ; TRT Radyoları sabah kuşağinda bir reklam çıkardı saat 07:30 gibi ; " Goonnnggg ..! Bugün 20 Ocak 19.. Salı,D...Bank Hayırlı Günler Diler, D...Bank ,D...Bank ...,D...Bank...
Sabah okula gideceğim kahvaltı masası;radyo açık tabiii ,çok hoşuma giderdi ;sanki bana diyor gibi.
Hiç unutmam bir çocukluk nostaljisi olarak kalmış ben de.
Hadi niye olmasin her sabah karşılama mesajı erken kalkan konuyu açan yazsin geceden yazmak yok, sabah formatı olacak ;hile karısmasin,rekorumuza şaibe düşmesin.. sıftah benden;
Bugün 10 Haziran 2010 Perşembe Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu "Adayı" Tüm Chip Online Ailesi ve Konuklarımıza Hayırlı Günler Diler. Bizi İzlemeye Devam Edin..!