Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Şuan kaynak kodları code.googledan indiriliyor ama zahmetli.
ubuntu gibi bir linux ta geliştirici kit ile derlenip hazırlanmalı.
Tabanı linux.
Öldürseler windowstan vazgeçmem. İşim o benim daha çıkmamış yada yeni çıkacak ve kitlesi az olan bir işletim sistemi için ne program yazarım nede tanıtım yapar kullanırım.
Google zaten yeterince bilgimi çalıyor birde işletm sistemini kullanıp ne yaptığımı google a bildirmek zorunda kalamam istemeden...
selamun aleyküm arkadaşlar..pcmaker kardeş biraz yardımına ihtiyacım var ..web konusunda ilgilenebilirmisin ?
http://www.hepsiburada.com/tecom ... 9&productid=bd72531
Alınmalı mıdır sizce? Yoksa hafıza kartı çıkarıp takmaya devam mı ?
http://www.hepsiburada.com/tecom ... 9&productid=bd72531hiç gerek yok.çünkü blutootla 10 mb lık bir dosyayı 3-4 dk anca atıyor.ama sen bilirsin.
Alınmalı mıdır sizce? Yoksa hafıza kartı çıkarıp takmaya devam mı ?
Bu akşam Chip in server ları yavaş mı bana mı öyle geliyo. Diğer tüm siteler gayet hızlı açılıyor, chip in bütün linkleri yavaş yavaş. DNS adresimi Google dan Open DNS e değiştirdim yavaşlık aynen devam.
Evet, aynı sorun bende de var, sunucular anormal derecede yavaş.
hiç gerek yok.çünkü blutootla 10 mb lık bir dosyayı 3-4 dk anca atıyor.ama sen bilirsin.Evet bende düşündüm onu ama herseferindede çıkar tak.Olmadı kabloyu tak falan fistan.Belki alırım çok bişey değil zaten fiyatı.
__
Chipte bendede var bi yavaşlık.Hatta bugün bir ara server hatası veriyordu forum.1, 2 dakika giremedim.
Uykum kaçtı kalkıp program yazdım. Bilgisayar yazılımcısı olacaklara duyrulur uyku problemi çok kötü. gecenin 2 sinde kod yazabiliyorsunuz kafanıza takılıyor.
Antalyaya ilk gelişim. DGS sınavına girecez geldiğim günden bir gün sonra sınava 4 saat kalmış gözlerimi açtım saat 5 ti aklıma kod takıldı laptopta onu yazdım. Laptopuda getirdiydim yanımda. Çok kötü.
Uykum kaçtı kalkıp program yazdım. Bilgisayar yazılımcısı olacaklara duyrulur uyku problemi çok kötü. gecenin 2 sinde kod yazabiliyorsunuz kafanıza takılıyor.Herşeye rağmen işini severek yapmak gibisi yok.
Antalyaya ilk gelişim. DGS sınavına girecez geldiğim günden bir gün sonra sınava 4 saat kalmış gözlerimi açtım saat 5 ti aklıma kod takıldı laptopta onu yazdım. Laptopuda getirdiydim yanımda. Çok kötü.
____
Hafıza kartına dosya atarken bu hatayı alıyorum.Sebebi nedir acaba ?
Bir çıkıyor bir çıkmıyor hata.Ne yaptığı belli değil.
İnternette çok kişi sormuş bunu ama doğru dürüst cevap yok.Dosya sistemi arızalıdır vs vs.Arızalı felan değil eminim ama neden olduğunu çözemedim.Kopyaladığım dosyada sağlam.
Farklı dosyalarda da yaptı ancak çıkarıp takınca düzeldi, sonra tekrar yaptı.Bağlantıda sorun yok eminim.
Birde hep kopyalamanın sonuna doğru yapıyor.Son Düzenleme: _hEro ~ 13 Şubat 2010 03:11
Günaydın CHİP ONline;
Sitedeki yavaşlık veya hatalar Sunucu Düzenlemesinden kaynaklanıyor olabilir. Selçuk Bey bu konu hakkında konu açmıştı;
https://www.chip.com.tr/forum/11. ... lemesi_t152069.html
* İyi ForumLaR...