avatarındaki kıza asık oldum çok güzel
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
prototypeyi sallayın ya oynamayan metro 2033ü sonrada stalker call of pripyatı oynayın,metro 2033 ile duygusal anlar yaşaıp stalker ile korkuyu içinizde hissetceksiniz:) 2side rus yapımı ve ruslar bu işi biliyor diyebilirim..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
922 mesaj
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
CHIP ONLİNETuvalette işinizi görüKoptum ya
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Yıllanmış Üye
641 mesaj
Bu kadar kötü Dünya Kupası bir daha olmaz herhalde...Ne iğrenç maçlar oynanıyor yahu...Maalesef öyle bir de favori takımların çoğu beklenen performanslarını gösteremiyorlar.
Fransa:0 Meksika:2
İngiltere:1 ABD:1
İngiltere:0 Cezayir:0
Almanya:0 Sırbistan:1
İtalya:1 Paraguay:1
İspanya:0 İsviçre:1
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Herkese merhaba,Walla he... Sınavlara... neyse ki iyi geçti de... Ona şükrediyorum PC'm alıncaktı elimden zaten bir kere dolaba kaldırılmıştı. PC'de artık sınırsızca dolaşabilirim...[*<]
Sınavlar bitti sonunda.
Bu kadar kötü Dünya Kupası bir daha olmaz herhalde...Ne iğrenç maçlar oynanıyor yahu...
Cezair - İngiltere maçında da Cezair o kadar geldi geri kaçtılar yaw. Adamlar enerjilerini İngiltere ceza sahasına kadar gelmek için uğraşıyorlar şut çekmiyorlar sonra da İngiltere çekiliyor karşı atağa... Ama Cezair çok dinamik oynadı walla. Çok atiktiler. Paslarının çoğu hatasızdı. Cezair o maçı kazanabilirdi bence...
Yıllanmış Üye
641 mesaj
İnternette araştırıken buldum dünyada en uzun sayfalı forum konusu 1872 sayfaymış.Biz bu rekoru kırıp neden kendimizi Guiness'e yazdırmayalım ki?Eğer gereksiz diyorsa yöneticiler kilitleyebilirler.Hiper£l£v£nKids kardeş koşuyoruz az kaldı az kaldı 192 sayfa daha geçersek Guiness'e yazılacağız... Dünyanın ilk 50'ye girdik herhâlde.
Yıllanmış Üye
415 mesaj
bu gidişle geçecek gibi görünüyo:)
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
Herkese benden küp küp SEVGİ.