Ararsam heralde bulurum ben hazır bir link'i olan varsa diye dedim ama neyse...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Fincan kahvem hatrına saydım.Bir yudumluk aşkım beni sarhoş.....
Diye devam ediyordu.Kahve ve Fincan burada geçiyor.Eğer şarkı sözlerini isterseniz Bing'e Neyim Varki Lyricks yazın...
Bitti be staj, son gündeyim be. Gerçi pazartesi dersler başlıyor ama olsun. Önce yaz okulu sonra staj. Hiç tatil yapamadım ki bu yaz ya.
Ne alaka? Üstte uzaydan çekilmiş resimler var altta sel felaketinin resimleri.
Senin sesin çok çıkıyor.
Resimleri aldığım yer aynı. Senin konuşman geriyor beni. Sana mı soracam ne koyacağımı. Neyse konum senle ilgili değil.
Vodafone dan mesaj:
Sel felaketi sebebiyle yaşadığınız iletişim aksaklıkları için anlayışınıza teşekkür ederiz, Kasım faturası kullanım tutarınıza %5 indirim yansıtılacaktır.
50 TL de : 2.5 TL para ediyor = 47.50 TL ödücez. Çok indirim yaptılar helal olsun.
arkadaşlar ben seneye macbook pro alıcamda bu işletim sisteminde örneğin prototype üstünjde game for windows yazıyor onu oynayamıyormuyum?birde age of canon aylık ecret mi gerektiriyor?cevaplar için şimdidien sağolun
Evet,Age of Conan ücretli.Ayrıca Mac'te Windows oyunlarını oynayamazsınız.
Bioshock'un filmi yapılıyormuş ben daha yeni öğreniyorum:D:D Sonu ne güzeldi ya. İki sonunu da gördüm.İyi son çok güzeldi:D They offered you the city... diye söze başlayışı hala aklımda.