Herkese iyi akşamlar.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
zengin bir adamla kölesi gemiye binmişler fakat köle gemi batacak korkusuyla yerinde duramaz gördüğü tayfanın boynuna atlar kaptan bakmış olmuyor köleye basmış tekmeyi denize düşen köle boğulmak üzereyken kurtarmışlar adam sakinleşmiş kaptana sormuşlar bu işin hikmeti nedir kaptan! demişki daha önce bulunduğu yerin kıymetini anlayamamıştı şimdi anladı ! hayat gönlünüzce olsun hayırlı geceler
Geçmiş olsun abi.Daha önüne ne işler çıkar takma kafana.Tabi Allah büyük herşey nasip meselesi.Geçen yaz bi iş yerinden sağlık sorunlarımdan dolayı kendim ayrıldım ertesi gün başka bir yere kabul edildim.Öte yandan aylarca işsiz gezdiğimde oldu ama dediğim gibi herşey nasip kısmet meselesi...
msn ye girmiyorum bi süredir kimseyi engellemedim bugün girerim pc topluyorum toplama işi bitince 5 gün oyunları yüklicem o arada yokum
Deep Freeze Standard 7.0 çıktı tüm deep freeze kırıcıları denedim hiçbiri kıramadı yakında bunu kıran programda çıkar ama o zamanda yeni sürüm çıkar onu yüklerim Deep Freeze Den Şasmayın en iyi koruyan program deep freeze rolback rx winrollback ve diğerleri boş
ya ne kasacaksınız kendinizi böyle şeylerle allah aşkına,sanki bi dünya gizli dosyalarınız var,siz bu dünya için neysinizki hackerlerin falan işi gücü yok gelip sizin pcyi hackleyecek,standart bi antivirüs bulun updatesini yapın yeter,ayrıca illegal işlere girmedikçede pcnize virüs dalma ihtimali %10 bile yok ya 4 aydır antivirüssüzüm neden bana bi bela bulaşmıyo acaba:S