Almanyada grup müsabakalarında hep 2.maçta çuvallıyormuş...Garip...
Ama Almanya da İspanya'da çıkar gruptan.Yoksa daha izlenmez kupa.Ama bir yandanda futbol dünyasında dengelerin değiştiğini görmek güzel...Artık favori takım anlayışı yok oluyor gibi.Ne dersiniz ?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,624 mesaj
Herkese iyi geceler.
Hayırlısı ile 2.sınıfıda bitirdik.
Son Düzenleme: dextercan ~ 20 Haziran 2010 03:18
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
Babalar gününüz kutlu olsun !
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Yıllanmış Üye
641 mesaj
Dünya'nın değil de Chip'in en uzun forum konusu bu oldu herhalde.
Yıllanmış Üye
641 mesaj
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
merhaba arkadaşlar, işte yosemitemin son hali, bi kaç saat sürdü photoshopta, siz gece yorumlarınızı yapın ama hakaret falan etmeyin sabah okicam için tüm gün suratı asık gezmek istemiyorum:Bu bana yolladığın araba , bende bana özel sanmıştım Foruma koymasan iyi olurdu haya atardım
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
merhaba arkadaşlar, işte yosemitemin son hali, bi kaç saat sürdü photoshopta, siz gece yorumlarınızı yapın ama hakaret falan etmeyin sabah okicam için tüm gün suratı asık gezmek istemiyorum:Tebrikler,çok güzel olmuş.Yalnızca ön kısımda çok ufak bir sorun var ama çok göze çarpmıyor.Tasarım gayet güzel.
evet panjurda benimde sinirimi bozan kısımlar var ancak fazla dikkat çekmediği için ellemedim,özellikle 5-6 saat sürüyo boyaması bunun üzerine kafayı kaldırdığımda gözlerim zaten hiç bişeyi tam olarak görmüyor:D,üzerinden bi kaç saat geçince anlıyorum sorunu ama o zamanda düzeltmeye üşeniyorum.