havalar kötü valla..
acık ogretimde kaldıgın dersler tekrar basına çullanmıyor diye biliyorum ama emin degilim :)
bende bu sene liseyi bitirdim..birkac ay sonra üniversitede hayatıma devam edicem inşallah.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Aklıma gelmişken, Uğur abicim profilinde öğrenci yazıyor üniversite okuyorsun yanılmıyorsam ben Lise'yi açık öğretimden bitirmek istiyorum.ya ben kayıt olurken öğrenciydim o yüzden hala öyle yazıyor, okul bitti benim artık. sorularına pek cevap veremicem bilmediğim için kusra bakmazsın inş. :) arkadaş demiş zaten..
9.sınıfta bir tekrarım oldu, tekrar senemde 9.ta sorumlu 10.sınıfa geçtim 3 dersten sorumlu olarak şimdi açık öğretimde 10.sınıftan başlıyacağım ya bu sorumlu dersler orda da peşimde olacak mı?
Açık öğretim hakkında iyi kötü birşeyler söyler misin? ona göre hareket etmek isterim hiç araştırmadım pek bilgimde yok biliyorsan yardımcı olursan sevinirim.
bu arada o profili bi düzeltim iyi hatırlattın ;)
selam chip forumu.
la bu hava ne arar la yazda :P harbi bende kaptım şifayı. 5 gündür hastayım. 4 güne kadar tatile gitcez geçmedi bi türlü.
http://yakisiklifutbolcu2010.topshop.com.tr nin düzenlemiş olduğu ödüllü oyununa katılın hediyelere sahip olun üstelik hediyeleri kazanmak çok kolay.
Yapmanız gereken Kafandaki "Dünya Kupası" imajını seç ve formu doldur. İşte şimdi, ödüllerle dolu yarışmanın içindesin. Arkadaşlarını da seçmeye davet et, katılan her arkadaşından puan topla. En çok katılımcıyı sen çek, iPhone 3G - 8GB, Relax & Tone + Celluend Zayıflama Paketi ya da Slim'n Lift + Elma Krom Sıkılaşma Paketi senin olsun. Vakit kaybetme, imajını hemen seç!
Az Kalmış Ama guinese girmek içinde para alıolar işimiz zor :D
Liberty sen bi msn e gelsene :D
biraz bir şeyler uyduruyum rekor kırılsın.
zordur yol beklemek erken yorar insanı
iyiyim desende gözlerin ele verir seni
besbeli özlemişsin tenimi unutamadığın her halinden beli
sarılmandan belli kırıcanmı belimi çok canım acıdı çeksene elini
Sabah-i Şerifleriniz Hayırlı Olsun
ya arkadaşlar ben 7 ay önce ttnet net limitsiz abonesi oldum.İlk 6 ay 30 lira sonra 50 lira oldu.Şimdi binamızın en üst katına taşınıcaz.Nasıl olcak bu iş?? Bize bi senet gibi bişe imzalatmışlardı 2 yıl boyunca modemin iptalını filan talep edemezsiniz diye... Biz üst kata taşınırken binanın kablolarıylamı oynayalım ?? Napalım?? yardımcı olursanız sevinirim....<