Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
@capanQglu karşı tarafın şifresini almak istiyorsan bi keylogger yollarsın senin mailine oradaki tüm klavyeye basılan şeyler gelir sende aradan bulursun ftp falan geçmiş ftp ile ne alakası var pek bişe anlamadım.Keylogger'dan çakıyorsan bana yardımcı olur musun? [email]PIA-Style@hotmail.com[/email]
trojene karşı virüs programı öter..Kapat deriz , bir yalan söleriz dosya hakkında..Ama keylogger de aynı yalandan bir tane daha sölemek gerekir , o da inanırsa..
Ama ne diyeyim keylogger de olur..yedirtmesini bilen her türlü yedirtir..
windows 7 ye keylogger yüklersek virüs programı kapalı olsa dahi :
LOST bitti lan LOST
yanlız öyle bir şaheser daha kötü bitirelemezdi, tebrik ediyorum bütün yapım ekibini....
ah JJ niye bıraktın gittin şu diziyi, yaratan adam sonra terk edince dolduramadılar...
bu nedir yahu gelen gecen yazıyor birde ben yazayim dedim.... biliorm mail dolup tasacak ama olsun xD
İyi akşamlar herkese selam
Daha dur yahu.Henüz 8 deyim.valla koca sezonda hiçbi halt olmadığından ayrı bir sezon sırf açıklamakla harcanır veya filmde olabilirdi, ama gelmicek bitti artık...Devamı gelebilir mi acaba? Sezon 7 ?
JJ kim?
bu arada "JJ kim?" dedin ya, izlemen bundan sonra lost most, benide unut. o kadar diyorum
önce buna bak, sonrada buna bi'bak :)Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 24 Mayıs 2010 22:28
keyloggerler nasıl çalışıyor ? regedite emirler vererek ? boş yere keygollerlerde mail diye bişe yok demi ? mailimize o bilgisayarda klavyeden basılan her şeyi yolluyor bazıları bazen ekran görüntüsü alıp falanda yolluyor.keylogger kullandım ama birisine karşı değil kendi pcmde windows her keyloggeri tanımıyor birde ;)
trojeni karşı tarafa yedirdikten sonra , karşı tarafın şifreleri bize nasıl gelecek ?
trojene karşı virüs programı öter..Kapat deriz , bir yalan söleriz dosya hakkında..Ama keylogger de aynı yalandan bir tane daha sölemek gerekir , o da inanırsa..
Ama ne diyeyim keylogger de olur..yedirtmesini bilen her türlü yedirtir..
windows 7 ye keylogger yüklersek virüs programı kapalı olsa dahi :
keyloggerler nasıl çalışıyor ? regedite emirler vererek ? boş yere keygollerlerde mail diye bişe yok demi ? mailimize o bilgisayarda klavyeden basılan her şeyi yolluyor bazıları bazen ekran görüntüsü alıp falanda yolluyor.keylogger kullandım ama birisine karşı değil kendi pcmde windows her keyloggeri tanımıyor birde ;)hocam windows un tanımadıklarını , virüs programı tanıyor..kendi pc nizde kullandıklarınız farklıdır , karşı pc ye bir nevi lamerlik yaparak yedirttiğiniz başkadır..kendi bilgisayarında kullandığın şu tamindir,gezginler gibi sitelerden indrdiğiniz keylogger..O keylogger i karşı tarafa yutturamazsınız ki..
J.J. Abrams saglam adam walla :)) the pacific gosterilcekti cnbc e de izleyen var mı hic ?200 milyon $ bütçe nasıl çöpe atılır iyi göstermişler the pacific'te :)
zaten onun asıl ilk orjinali Band of Brothers, ki bunu izledikten sonra pacific çıtır çerez kalır yanında, hiçte öyle etkileyici, güzel birşey yok. 10 bölümde toplasan 1-2 bölüm adam gibi savaş görebiliyorsun, ayrıca karakterlerde olaylarda çok kısıtlı. ama ilk band of brothers öyle değildi, 2 kere baştan sona izledim onu valla ;)
hocam windows un tanımadıklarını , virüs programı tanıyor..kendi pc nizde kullandıklarınız farklıdır , karşı pc ye bir nevi lamerlik yaparak yedirttiğiniz başkadır..kendi bilgisayarında kullandığın şu tamindir,gezginler gibi sitelerden indrdiğiniz keylogger..O keylogger i karşı tarafa yutturamazsınız ki..Tamindir ve gezginlerden indirip yaymaya çalıştığımızda hem karşı tarafın anti-virüsü en dandiğinden olsun arza çıkartıyor. Ben ilk keylogger'ı CW den birisinden almıştım. Çok profesional birşeydi herkese sorunsuz sızıyordu böyle birşey tekrar bulabilsem süper olacak.
Keylogger sanal klavyeden yazılanıda mail olarak gönderiyor mu? merak ettiğim bir kısımda bu.
biraz programlama öğrenin ve kendi keyloggerinizi yazın derim
Keylogger sanal klavyeden yazılanıda mail olarak gönderiyor mu? merak ettiğim bir kısımda bu.
Sanal klavyede yazan birisi güvenliğine dikkat eder..O tarz kişilere keylogger atmasan iyi olur :)
Sorduğun soruyu akşam yada yarın denerim..Kesin cevap veririm..
sanal klavyeden yazılanlar size gelmez sanal klavyeden yazılanların gelmesini istiyorsan ekran görüntüsünü yollayan keylogger bulman lazım
elimde bir program var tam sosyal mühendislik için program msn yi kilitliyor açmaya çalıştığında parola yanlış diyor sende adama parolanı değiştirdim eski haline getirmem için eski parola ve gizli yanıt lazım
diyorsun adamda veriyor az önce okuldan bi arkadasa yaptım yedi ama hacklemedim
200 milyon $ bütçe nasıl çöpe atılır iyi göstermişler the pacific'te :)walla pacific her yerde yuksek puan alınca kacırdım diye uzuluyordum bende..o zaman senin yazdıgın filmi indirip izleyeyim bende :)) band of brothers ..
zaten onun asıl ilk orjinali Band of Brothers, ki bunu izledikten sonra pacific çıtır çerez kalır yanında, hiçte öyle etkileyici, güzel birşey yok. 10 bölümde toplasan 1-2 bölüm adam gibi savaş görebiliyorsun, ayrıca karakterlerde olaylarda çok kısıtlı. ama ilk band of brothers öyle değildi, 2 kere baştan sona izledim onu valla ;)
elimde bir program var tam sosyal mühendislik için program msn yi kilitliyor açmaya çalıştığında parola yanlış diyor sende adama parolanı değiştirdim eski haline getirmem için eski parola ve gizli yanıt lazımhocam o programın neresinden baksanız 5 senesi var..çıkalı 5 sene olmuştur :)
diyorsun adamda veriyor az önce okuldan bi arkadasa yaptım yedi ama