tüh yorumsuz önce davrandı :Ç
Günaydın.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Günaydın ablacım :)
Nasılsın :)
Beyler Boş Şeyler Göndermeyin Fıkra Fln Yazın Bari de İşe Yarasın :D:
Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş, dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülü alacakmış. Nam-ı Kemal de oradaymış. Her postadan sonra da duvara çarpı atılıyormuş. Alman başlamış 1,2,3.. tıkanmış. İngiliz başlamış 3,5,7.. o da tıkanmış. Fransız 15,20.. derken o da kalmış. Bizim Nam-ı Kemal başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor. Bakmış kadın iş kötü, Nam-ı Kemal'in duracağı yok, 95.yi yaparken "yok efendim bu 94." diye tutturmuş. Nam-ı Kemal, "Olur mu hanfendi 95 oldu, burada boşuna mı çarpı atıyoruz, sayıyoruz" dese de kadın dinlemiyor, "hayır bu daha 94." diyormuş. En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış: - "Başlarım şimdi çarpına da sana da, sil hepsini sıfırdan başlıyoruz."
Selamün alyküm akedeşler
Nslsnz ?
Nolsun akedeşim iyim uğraşyoz siz iyisiniz ohh ne iyi :)
Bide şu sıkıcı okul olmasa daha iyi olcez:)
Tam komedi yav.Bir de dalga geçmez mi ?
Napıcaz bu tarayıcıları bıktım artık ,internete giresim gelmiyor,ne zaman bitecek bu işkence.....
Çok ucuzmuş :)
http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=7435 Bunun yerine HD 5850 almak daha iyi olur?
Bu da maşallah iyi fiyat çekmiş:
http://www.sanalmarketim.com/uru ... D5850-AeroCool-600W
Tam komedi yav.Bir de dalga geçmez mi ?ben anlamıyorum sizi.Napıcaz bu tarayıcıları bıktım artık ,internete giresim gelmiyor,ne zaman bitecek bu işkence.....
ne ff ne ie ne chrome bu üçünde sorun yaşamadım. en iyi tab kurtarma ie 8 de kim ne derse desin o an açık olan tab çökerse kurtarıyor.
safari dandiğin önde gideni.
opera 10.5 le adama benzetmeye çalışıyo yazık.
Bülent abi müsait olduğunda bana özelden ulaşabilir misin?
Bitlocker dahil Windows altında kullandığınız verilerin güvenliğine elveda diyebilirsiniz artık. Microsoft'un, resmi otoriteler talep ettiği takdirde verdiği Windows "hack" yöntemlerini içeren detaylı sunumları internete sızmış. Bitlocker ile kilitlenmiş veya Windows kurulmuş bir sabit diskten verilerin nasıl tereyağından kıl çeker gibi ele geçirilebileceğinin Microsoft tarafından yapılmış detaylı sunumu ve Microsoft'un internet servislerini kullananların hangi bilgilerini resmi kurumlarla paylaştığı internette şu an. Ve şu an için tamamen yasal; Microsoft telif hakkı ihlali gerekçesiyle önce şikayet edip alan adını durdurtmuş, sonra, yayımcının direnmesi, sivil özgürlüklerle ilgilenen kuruluşların tepkileri ve olayın mahkemeye taşınması ihtimali, "Wikileaks"in dosyaları yayımlamaya talip olması gibi nedenlerle Microsoft şikayetini geri çekmiş.
Şu SSD'ler de ucuzlamayacak galiba bu gidişle...