Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bence 4 ten sonra bozdular çart çurt diyolarda şahsi görüşüm 6 da süper bi senaryo vardı 7 yi görecez bakalım 9 a kadar nasıl bi senaryoHer bölümde diğer bölümleri de içine katan senaryolar yazmaları çok güzel olmuş. Filmi çok daha cazip yapıyor. Adım adım sonuca yaklaşıyorsun tam bitti diyorsun ama işin çok başka olduğunu öğreniyorsun. Böyle birşey.
Acaba o konuda sayfa başı mesaj sayısı kaç ?
uTorrent'le Cod 4 indiriyorum 6.32 gb indirme hızı :90.0 Kb/s 8 mp/s tarifede
Bende Point Blank indiriyorum biara rusçasını indirmiştim salak gibi
ama bi türlü türkçesini bulamadım halbuki google amcada da aramıstım gecelerde facede gezerken
gördüm hemen indirdim online cod gibi birşey ne oynucam diye düşünenler
Face>>>http://www.facebook.com/topic.php?uid=135835903109748&topic=360#!/pages/Point-Blank-Turkiye/135835903109748?ref=ts
Resmi Site>>>http://pb.nfinitygames.com/
girin ve indirin beleş :D
uTorrent'le Cod 4 indiriyorum 6.32 gb indirme hızı :90.0 Kb/s 8 mp/sBu durumda 8 mbps nin günahı olmayabilir.Karşı tarafta kaç kişi seed ediyor ve onların hızları ne acaba? Senin indirmen kadar her zaman karşı tarafından göndermesi önemlidir.. Rapidshare, hotfile gibi yerlerden premium ile indir bakalım. http://bitroad.net/ ten bir kere premium almıştım.Tek link 4 küsür GB lık filmi saniyede 850 kb nin altına düşmeden indirdim..
adem o çok meşhur bir resim ya :) facebookta arada geliyordu bu resimde farklı isimlerde arkadaşlık teklifleri, sırf milleti kafalamak veya bi şekilde sömürmek isteyen dolu :)Yok kanka bende biliyom fake olduğunu tabiki.
Maksat sınama olsun,eğlence olsun;)Ayrıca imzamdan bana ulaşabilirsin.Facebook adresim var.
--------------------------------------------------------------------
Evet görüşmeyeli nasılsın bakalım.Monitörüde aldın epeydir kullanıyon.
İnşallah memnunsun.Anca dizi,film izlersin biliyorum :)Bende bu ara epey 720,1080P ye sardım.IMDB Top 250 filan kaliteli filmleri indiriyom.Hatta en az 20 tane indirdim bile.HDD de yer kalmadı valla.Matrix tam 24 saat de indirdim.(1080p trilogy)Varsa tavsiye film alabilirim tabi.Ama muhakkak onuda indirdim ya da izledim. :) Sen yinede yaz.The Expandables izle bence.2GB 720P gayet iyi görüntüsü var.Bittürkde var.Altyazı film süper harbi.Türkçe dublaj izleyenler ne diye izliyor anlamıyorum..Filmin orjinalliği gidiyor.
Yok kanka bende biliyom fake olduğunu tabiki.iyiyiz nolsun, açız biraz :)
Maksat sınama olsun,eğlence olsun;)Ayrıca imzamdan bana ulaşabilirsin.Facebook adresim var.
--------------------------------------------------------------------
Evet görüşmeyeli nasılsın bakalım.Monitörüde aldın epeydir kullanıyon.
İnşallah memnunsun.Anca dizi,film izlersin biliyorum :)Bende bu ara epey 720,1080P ye sardım.IMDB Top 250 filan kaliteli filmleri indiriyom.Hatta en az 20 tane indirdim bile.HDD de yer kalmadı valla.Matrix tam 24 saat de indirdim.(1080p trilogy)Varsa tavsiye film alabilirim tabi.Ama muhakkak onuda indirdim ya da izledim. :) Sen yinede yaz.The Expandables izle bence.2GB 720P gayet iyi görüntüsü var.Bittürkde var.Altyazı film süper harbi.Türkçe dublaj izleyenler ne diye izliyor anlamıyorum..Filmin orjinalliği gidiyor.
monitör fena ya, keşke daha büyük modeli olsaymış zamanındada onu alsaymışım sonradan çıkardı LG onu. HDMI'a takınca hele full hd filmler nası cam gibi görünüyor anlatamam, normal bilgisayar kullanımı bile süper, öteki ekranlar çarçöp kalıyor gözümde :) yenileride indiriyorum izlicem zaman bulursam inş, böyle aç kuru kuru gitmio ya :)