Sayın yönetici arkadaşlar ben neden yüzbaşı olamıyorum. herkesler 3 yıldızlı. general bile olan arkadaşlar var :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Hadi kıralım rekoru hala kıramamışız.Eğitim sistemi yok ki.Olmayan bir sistemi tartışmak mantıksız.Mesela bu sene artık hocalar öğretmeyecek onun yerine ÖĞRENCİLER HAZIRLANACAK VE HOCALAR ÖĞRENCİLERE YOL GÖSTERECEKMİŞ.Böyle bir manyaklık yok.Bu olayı şu örnekle anlamak daha kolay:öğrencileri bir şoför olarak düşünelim.Öğretmenleride bu arabadaki ko pilat olarak düşünelim.Öğretmen doğal olarak öğrenciye yol gösterecektir ama öğrenci araba kullanmayı bilmiyor ki...
Yeni tartışma başlatayım hemen... :D
Eğitim sistemi hakkındaki düşüncelereniz neler?Eğitim sistemimizi beğeniyormusunuz eğer beğenmiyorsanız hangi yönlerini beğenmiyorsunuz nasıl bir sistem olmasını isterdiniz??
Hade tartışalım...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,269 mesaj
Eğitim sistemi yok ki.Olmayan bir sistemi tartışmak mantıksız.Mesela bu sene artık hocalar öğretmeyecek onun yerine ÖĞRENCİLER HAZIRLANACAK VE HOCALAR ÖĞRENCİLERE YOL GÖSTERECEKMİŞ.Böyle bir manyaklık yok.Bu olayı şu örnekle anlamak daha kolay:öğrencileri bir şoför olarak düşünelim.Öğretmenleride bu arabadaki ko pilat olarak düşünelim.Öğretmen doğal olarak öğrenciye yol gösterecektir ama öğrenci araba kullanmayı bilmiyor ki...Bence öğrenciler açısından kötü ama çok yararlı bir sistem.Çünkü öğrenci çalışmak zorunda.Kitapları okumak anlamak zorunda nasıl olsa öğretmen anlatmayacak.Yiyosa okuma.:DBizimde kimya hocamız öyle yapıyor ama arada bi hocamızı teşvik ediyoz hoca anlatıyo :D muahahaha
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
yıldızları mesajların veya yöneticiler vermiyor, ayrıca bak bakalım o yılzdızların üstünde ne yazıyor :)Sonuçta yıldızlı arkadaşlar da üye. Ben de üyeyim. Demekki chip dergisinin biryerlerinden bu yıldızları almam gerekiyor. Satın alabilirmiyim yoksa bir yerlerde zafer mi kazanmam gerekiyor.
:D
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj
Hadi ama canlanalım biraz :D
İyi akşamlar.
Yıllanmış Üye
1,233 mesaj
Uzun süredir forumda takılmıyordum.Herkese iyi akşamlar!
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj
ha gayret geçecez güneş rekorlar kitabına :)
İyi .Hava soğuk ama kar yok.Dün biraz çizeledi ama baya bi yağması lazım ki bizde kardan kadın yapalım.
Eski soğuklar yok artık. Hatırlıyorumda daha ilk okul 1. sınıftayken duyuru yapmışlardı. "ilk tenefüs zili çalınca herkes evine gidecek. Okullar kar nedeniyle tatil olmuştur"...
Sınıfça herkes ayağa kalkıp holleyy diye bağırmıştık :)
O zamanki karlar çok yüksek oluyordu yada boyum kısa olduğu için öyle geliyordu :D
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Forumun bu konusu içerisinde sigara içmek serbestmi acaba
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=48413 Nasıl bir şey? Almayı düşünüyorum.İdare eder seni.
Ancak P43-ES3G tavsiye ederim.