BU DUA DUA ANLAMIYORMUSUN HE KIT BEYİNLİ GERİZEKALI ZORA KAÇINCA HEMEN İNGİLİZCEYE BAŞVUR.SEN NAMAZ KILARKEN TÜRKÇE Mİ KILIYORSUN . BİR ZAMAN DENENDİ AMA OLMADI . ŞİMDİ ARAPCA OLUYOR ZATEN İSTERSEN YAZARIM ANLAMINI :oooo look at that who tries to reprimand me because of my english fella but that's not Turkish too.
Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah'ın yardımıyla elde edilir
ANLADINMI ŞİMDİ AKŞAM AKŞAM KÜFÜR ETTİRİP GÜNAHA SOKMA BENİ
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
BU DUA DUA ANLAMIYORMUSUN HE KIT BEYİNLİ GERİZEKALI ZORA KAÇINCA HEMEN İNGİLİZCEYE BAŞVUR.SEN NAMAZ KILARKEN TÜRKÇE Mİ KILIYORSUN . BİR ZAMAN DENENDİ AMA OLMADI . ŞİMDİ ARAPCA OLUYOR ZATEN İSTERSEN YAZARIM ANLAMINI :Ben namaz kılmayı falan bilmiyorum ki.Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah'ın yardımıyla elde edilir
ANLADINMI ŞİMDİ AKŞAM AKŞAM KÜFÜR ETTİRİP GÜNAHA SOKMA
bazı kişilerin üslupları çok çirkin kendilerini kınıyorum ve lanetliyorum ... insanlar istediği dilde konuşabilmeli özgürlük ve hoşgörüden yanayım ... !
bazı kişilerin üslupları çok çirkin kendilerini kınıyorum ve lanetliyorum ... insanlar istediği dilde konuşabilmeli özgürlük ve hoşgörüden yanayım ... !
Bir zamanlar senin yaptıklarını da ben kınıyorum ve lanetliyorum.Adama ben diyorum benimle uğraşma bana cevap verme diye ondnan sonra da bazı kişilerin yok bilmem ne oymuş buymuş.Allahalla.
İngilizce forumlar var gitsin orda konuşsun.
gemişi açarak kabalık yapıyorsun neyse senle muatap olmayacağım herkes kendi çamurunda boğulur !!! Ancak milliyetçi söylemlere (barbar söylemlere) karşıyım insan istediği dilde konuşur sanane ben senin türkçe konuşmana karışıyor muyum ?
Bir zamanlar senin yaptıklarını da ben kınıyorum ve lanetliyorum.Adama ben diyorum benimle uğraşma bana cevap verme diye ondnan sonra da bazı kişilerin yok bilmem ne oymuş buymuş.Allahalla.
gemişi açarak kabalık yapıyorsun neyse senle muatap olmayacağım herkes kendi çamurunda boğulur !!! Ancak milliyetçi söylemlere (barbar söylemlere) karşıyım insan istediği dilde konuşur sanane ben senin türkçe konuşmana karışıyor muyum ?E mesela DETROİT_35 İngilizce bilmiyor.Konu açtı bu da gitti cevap verdi İngilizce. ne olacak ?
neyse buranın ortamı iyi değil insanlığını kaybetmemiş olanlar hoşça kalın ...
win seni kırmak istemezdim ama hoşgörülü olmak lazım anlıyor musun beni kırdıysam ama gerçekten özür dilerim ... hoşça kal iyi akşamlar ...
ben kimsenin avukatı değilim sadece özgürlüklerin avukatıyım
win seni kırmak istemezdim ama hoşgörülü olmak lazım anlıyor musun beni kırdıysam ama gerçekten özür dilerim ... hoşça kal iyi akşamlar ...''A dog that barks doesn't bite'' is one my favorite idioms from British people fella. Sometimes you need to know how to give damn about people thoughts like I do.
Öfff lanetliyenede baksen cadı sila :D arkadaş gayet net söliyüroz işte ya buraya uyacaksınız yada adminler size bişeyler yontup uydurucak bu kadar basit nedir milletteki bu ban aşkı arkadaş anlamadım gitti.